Десетки българи всеки ден емигрират във Великобритания

Над 100 румънци и българи пристигат всеки ден във Великобритания, съобщава Daily Express. От 2014 година, когато паднаха ограниченията, броят на имигрантите от 129 хиляди се е увеличил до 300 хиляди през март 2017 година.

Дневно това прави по 120 румънци и 20 българи. Според депутат от Консерваторите - Дейвид Дейвиес „това е много притеснително, тъй като не знаем колко от тези хора си намират работа и колко от тях се ползват от различни видове помощи". „Тези цифри показват значението на правилата за имиграционен контрол, и именно това ще можем да правим излезем ли от ЕС", каза той.
Тинк-танкът „Мигрейшън Уоч" подчертава значението на ограничаването на миграцията от ЕС след Брекзит, твърдейки, че според две трети от гражданите на Острова, Великобритания вече е „пренаселена".

 

#1 explorer 17.07.2017 в 08:23:28

айде пак с претоплените манджи....като не успяха да снимат тълпата с прииждащи от България, сега решиха да го представят под формата на доклад

#2 dedo adji 17.07.2017 в 09:12:06

Брекзит ще спре наплива от България и Румъния. А кой ще спре наплива от Джамаийка, Нигерия и Пакистан? следващата стъпка трябва да бъде Британия да излезе от британската общност. Ама май вече е късно, те са вече там с милиони.

Новините

Най-четените