Арестуваха 14 души след сблъсъци между крайнодесни и антифашисти в Лондон

Крайнодесни групи и антифашисти се сблъскаха в центъра на Лондон, съобщава БНР.

Групите "Великобритания на първо място" и "Английската лига за отбрана" проведоха шествие и митинг като реакция спрямо терористичното нападение от 22 март в близост до британския парламент, при което загинаха четирима души.

Протестиращите се събраха на площад "Трафалгар" и се разпръснаха из близките улици, но срещнаха съпротивата на групата "Единни срещу фашизма".

Задържани са 14 души след намесата на полицията.

#1 dedo adji 02.04.2017 в 12:22:29

Срещу какъв фашизъм са единни хората от тая група. Да не гледаме колко им е единството. Да им пратим на помощ няколкостотин АБПФК, у нас ги има доволно, няма да се усети липсата им. Още преди 30г. съм чел в западни издания за английските "леви" лумпени, които наричат всички, които им противоречат "империалисти", а тия, коикто им противоречат успешно - "фашисти".

#2 Шамито 02.04.2017 в 15:29:10

Висш принцип в курвенската демокрация.Сблъскай крайно десни с крайно леви и си гледай кефа.Ако разсъждаваме по правилата на математиката политиката Център е сблъсък на плюс с минус което прави нула.Защо АЗ простия го виждам а умните го игнорират?Ами конфликт на интереси.Другите да го духат.

#3 Harry 03.04.2017 в 14:57:01

"антифашисти" Бихте ли уточнили, къде, срещу кой фашизъм се борят европейските "антифашисти"??? Бихте ли го назовали, партийна фашистка програма, фашистка политика, фашистки вожд, фашистка полиция и армия? Защото ще ви назова един - съвременният либерален глобалистки фашизъм, който заклеймява всеки несъгласен с него като фашист и ксенофоб, и трие несъгланите мнения по форумите! Ето с този либерален глобалистки фашизъм трябва да се борят антифашистите, но няма да се борят, защото той им плаща, да лаят срещу всеки, който не мисли като тях! Няма да ухапят ръката, която ги храни, нали? Смешното е че либералите - глобалисти наричат себе си толерантни, а са нарицателно за крайна нетолерантност.

Новините

Най-четените