Секс-скандалът Тръмп-Стойноф се задълбочава

Доналд Тръмп използва предизборен митинг във Флорида, за да отговори лично на обвиненията на репортерката Наташа Стойноф в сексуално посегателство.

"Вижте, погледнете я, вижте думите й и вие ми кажете какво мислите", беше обяснението на Тръмп по повод твърденията на Стойноф, че през 2005 г. той я е нападнал в едно от именията си.

Кандидат-президентът на Републиканците попита защо журналистката, работила за сп. People към момента на инцидента, е премълчала за посегателството.

Тръмп обяви, че това щяло да е "един от най-големите скандали на годината" заради неговата известност.

Самата Стойноф твърди, че не се е осмелила да подаде сигнал заради притеснения, че "известен, властен и богат мъж като него може да я дискредитира и да я унищожи".

Междувременно адвокатите на Мелания Тръмп поискаха от сп. People да редактира статията на Наташа Стойноф - но не в частта, в която тя описва как е насилена да се целува с Тръмп, a в друг откъс.

В него Стойноф споделя, че години по-късно отново се е срещнала с Мелания, която я е попитала "Защо вече не се виждаме?". Вместо да й разкаже за изневярата на съпруга й, журналистката е премълчала истинските причини да се отдръпне от семейството.

Мелания Тръмп твърди, че такава среща и разговор не са се случвали никога и заплашва списанието със съд, ако не опровергаят информацията.

Списание People обаче отговори на критиките от страна на Тръмп, като ги нарече "отвратителен и жалък опит за виктимизация" срещу Наташа Стойноф.

Главният редактор на списанието Джес Кейгъл я описва като "забележителна, етична, честна и патриотична жена", която е проговорила за проблемите си, защото го е счела за свой дълг пред обществото.

#1 sim4o 14.10.2016 в 09:44:05

Ние,българите,сме задружни,никога не се отказваме,да знаете! Всички тука викам да подкрепяме Стойнов.

#3 dedo adji 14.10.2016 в 10:39:24

А бе как се получава така, че всички жертви на Тръмп се сещат да се обадят една след 5, друга след 10 а трета след цели 30 години? И то съвпада с избирателната кампания на хиларито. При настройката на администрация, правораздаване и обществено мнение в САЩ през новия век, тия жертви биха изкарали дебели обезщетения с такива обвинения. Но те са си траяли. Ама ги било срам. И изведнъж изгубиха срама. Не са показани снимки на другите жертви на Тръмп. Но набедената за българка Наташа (какво чисто българско име, да не е агент на Путин) има вид на селска буца. Човек, се е женил за световни модели, който има до себе си Мелани, и несъмнено може да има куп красавици, да се съблазни от наташа ми се струва малко вероятно. Не ви ли напомня за обвинението в изнасилване срещу милионера Строс-Кан от някаква черна чистачка, която едва ли струва 50 долара?

#4 dedo adji 14.10.2016 в 11:01:04

П.П. И Строс-Кан смяташе да се кандидатира за президент на Франция, но обвинението му провали номинацията. Хиларито преписва от господарите на черната чистачка, ама със закъснение. Тръмп е вече номиниран.

#5 паяка 14.10.2016 в 12:15:50

И как пък точно с българско потекло избраха да е отрепката, която да използват за мръсната работа!?

#7 dedo adji 14.10.2016 в 14:04:14

Иване, Шамандуров е бил българин от Македония. Тогава македонци още не е имало. Синът му станал канадец и за по-канадец си сменил името. А Наташа каква е, канадка или американка, никой не казва. Само, че бола жертва. Вярно, жертва на скъсан презерватив.

#9 Шамито 14.10.2016 в 14:31:12

Защо се чудите?Време е да се припечели някой долар в курвенската демокрация.Силата да бъдеш информиран е силата да бъдеш манипулиран.Зомбита.Мислете и анализирайте когато четете.Те не мислят за Вас а за себе си.

#10 sim4o 14.10.2016 в 15:04:24

Бе какво се занимавате с Тръмп, Хилари и т.н. ... то не е сигурно , ама ВЪОБЩЕ, че ще има избори! Нали е казано за Американските Президенти: .. .."А ще има ли и черни президенти? Ще има един и той ще е последния..! " А вие - избори ..

#11 TheRock 14.10.2016 в 16:00:35

Да ви еба в боклуците!!!

#12 sim4o 14.10.2016 в 17:28:31

TheRock | 14.10.201616:00 Да ви еба в боклуците!!! ------------------ На Роко майка му, къде ли е в момента??

Новините

Най-четените