Тръмп се нарече глас на "забравените американци"

Доналд Тръмп прие номинацията за президент на Републиканците и обеща като президент да се противопоставя на множеството заплахи, с които се сблъсква САЩ.

„Престъпността и насилието, които днес засягат нацията ни, скоро ще приключат", заяви Тръмп в Кливлънд.

Той очерта мрачна картина за настоящото състояние на САЩ и обяви, че ако стане президент, ще започне нова ера, в която Америка и обикновения човек ще бъдат на първо място.

Сигурността на страната е под заплахата на ислямски радикали, нелегални имигранти и търговски сделки, които предават американските работници, заяви Тръмп. Той обеща да върне страната отново към сигурността, просперитета и мира.

Той се обърна към „забравените американци", които работят много, но вече никой не чува гласа им и обяви: „Аз съм вашият глас".

Той се възползва от всяка възможност, за да уязви своя опонент от Демократите - бившият държавен секретар Хилари Клинтън, обвинявайки я за „смърт, разрушение и слабост".

#2 AlahAkbar 22.07.2016 в 13:45:24

Глас на малоумниците е със сигурност...

#4 conscience 22.07.2016 в 22:22:05

Обикновеният човек не беше ли слоганът на барека?

#5 Conspirator 23.07.2016 в 01:21:43

Като гледам как дружно и зомбирано ''световната''демократична преса плюе по Тръмп,а от друга страна прави плонжове пред баба Хилари,вече не изпитвам никакви съмнения. Бабата нямаше никакъв шанс да бъде избрана,ако не бяха изкопали Тръмп като конкурент, а когато си я изберат,със сигурност няма да и дадат Нобелова награда за мир.

Новините

Най-четените