Испанската фурия, която владее сърцето на Крис Хемсуърт

Зад всеки успешен мъж стои една отдадена жена с гореща кръв. Семейството на Крис Хемсуърт и Елза Патаки е доказателство за това.

В последно време все повече се говори за австралийския актьор, популярен с ролята на Тор в комикс филмите на Marvel - не само заради "Отмъстителите: Краят", но и заради последвалия го "Мъже в черно: Глобална заплаха".

Хемсуърт обаче може да се похвали с нещо много по-ценно от холивудска слава. Той има стабилна опора в дома си в лицето на своята съпруга - испанската фурия Елза Патаки, която като че ли пренебрегна собствената си кариера, за да се грижи за трите им деца.

Ако човек съди по Instagram профила й, двамата са перфектното семейство. Хемсуърт умно си е "хванал кака" - разликата във възрастта им е 7 години, поради което той понякога шегува как тя се дразни на влечението му към сърфа например.

43-годишната Патаки обаче не е просто "жената на Крис Хемсуърт". Звезда от екрана в родната си Испания, красавицата през последните години също достигна до блокбъстърите в Холивуд с ролята си в поредицата "Бързи и яростни".

Коя е Елза Патаки, с кой друг известен актьор е ходила (и вероятно е разбила сърцето му) и дали съдбата я е събрала с Тор - ще разберете от нашата галерия.

Новините

Най-четените