Красивите "съседски момичета" на Холивуд

Анджелина Джоли, Меган Фокс, Амбър Хърд - все актриси, които са прочути с мъжкото обожание към тях, сексапила си и мръснишките мисли, които предизвикват дори и от пръв поглед.

Но има и една категория звезди, които имат не по-малко фенове и са не по-малко привлекатeлни.

Те приличат по-скоро на момичето, което живее до вас - чаровни са, усмихнати, умни и далеч по-достъпни от изпипаните холивудски красавици. Съответно много представители на силния пол ги намират за по-примамливи.

Кой не иска гадже като Дженифър Лорънс - отявлен фен на бързата храна, пиците, хамбургерите и хубавото вино? И на всичкото отгоре никога не се притеснява да покаже чувството си за самоирония.

Или като Ема Уотсън, която сайтовете за мемета обявиха за тяхна кралица заради външния й вид и не само. Можем да продължаваме до безкрай с качествата на подобни знаменитости.

Затова ще спестим излишните приказки.

В галерията ще видите девет "съседски" момичета, които грабват сърцата на феновете.

#1 e-mil 01.12.2018 в 19:25:13

"... Ема Уотсън е с изваяно лице, без да е надменна и твърде суетна." Че кога успя да се преобрази? "една от най-големите сноби... излизат наяве доста инциденти с Уотсън и моменти, в които се е държала саркастично или направо обидно. " https://webcafe.bg/lifecafe/galeriya/id_558288965

#2 deaf 01.12.2018 в 20:49:25

е-мил, Ема Уотсън е надменна,суетна,снобарка и саркастична във виртуалният свят. Каква е в реалността знаят само най-близките и хора.

Новините

Най-четените