Филмите, които светът очаква с нетърпение през 2017

Изглежда, че през все по-наближаващата 2017-а година (само как звучи обаче тази цифра, като в научно-фантастичен филм от детството) определено ще има какво да се гледа по кината.

Годината ще е добре балансирана откъм продължения на вече добре познати заглавия и съвсем нови продукции, които тепърва предстои да разберем дали си струват очакването.

При всички положения ще има за всеки по нещо - от феновете на забавната анимация, през почитателите на качествения хорър, до хилядите жени по света, които с трепет и вълнение очакват продължението на любимата си еротично-романтична поредица и любителите на историческата драма и екшъна.

Хубаво е да сме подготвени от рано какво ще се случва на големия екран. В галерията ще видите някои от най-очакваните филми за 2017-а година.

#1 Caralyze 28.09.2016 в 15:20:53

По-безумен списък не бях чел... По-скоро Star Wars VIII Justice League Guardains of the Galaxy vol.2 Alient: Covenant Dunkirk Spider-Man: Homecoming Wonder Woman Kong: Skull Island Fast 8 Thor: Ragnarok

#2 D-Fens 29.09.2016 в 08:26:50

Казвам да поспрем с продълженията щото са вече много изтъркани и банални.

#3 e-mil 01.10.2016 в 02:23:33

Какъв фурор бил направил "Джон Уик" в киносалоните? Кой ви излъга за това? Филмът си беше нискобюджетен и нищо особено. И публика и критици го определиха като "B movie". За цели три месеца прожекции в САЩ едва събра 40 милиона. По същото време, пак през октомври излезе "Ярост". И той не беше кой знае какво, но само за месец събра 80 милиона. С приходите от чужбина "Джон Уик" с мъка стигна 85 млн, а "Ярост" мина над 200 млн. Тоест три пъти повече и пак никой не го е наричал фурор. Понякога се чудя: интернет ли нямате в редакцията... английски ли не знаете... грешите за неща, които са широко достъпни и ги има на два-три клика разстояние.

Новините

Най-четените