Най-доброто от звездната нощ на Оскарите

Шоуто приключи, Оскарите заминаха при новите си притежатели.

Филмовите критици тепърва започват да обсъждат изненадващите решения и подценените шедьоври на кино-индустрията, има един безспорен факт - церемонията по раздаването на статуетките на Академията е едно от най-важните събития на годината за развлекателния бизнес.

Това е сцената за най-красивите рокли, най-трогателните речи, "най-звездните" селфита, най-нелепата целувка:

The most awkward moment of the #Oscars2015 http://t.co/uQvELh25k8 --thanks for sharing @juliedurda pic.twitter.com/GcE1vbg1aZ

— Constance Jones (@ConstanceJones) February 23, 2015

и... един Оскар за Опра Уинфри - но не от злато, а от кубчета Лего.

Penny for @Oprah's thoughts during this Lego performance 😂😭😂😭 #Oscars pic.twitter.com/ZLFx0EkL2m

— Deidre Behar (@HerNameIsDeidre) February 23, 2015

Кои бяха най-интересните моменти от церемонията - вижте в галерията.

 

#1 Шамито 23.02.2015 в 14:59:41

Постоянно си задавам въпроса.Откъде идва възвращаемостта на тези кинопродукции при тези високи технологии на пиратско разпространение?Тази разточителност и пищност не Ви ли смущава?Според мен целта на холивудската индустрия е да ни формира като зомбита за да ни управляват по лесно тези които я спонсорират.Вярно че много хора ядат хляб от това–но това не пречи да търсим защита от зомбиране.

#2 conscience 24.02.2015 в 08:49:22

Повечето сътворени филми са губещи, но малкото победителите обират всичко. Парите идват основно от прожекции (в Америка) или от държавата (в Европа). Студиата и армиите режисьори, актьори, оператори и други, макар често обвинявани, че зомбират зрителя (чрез тази left wing agenda), основно се занимават с това, да останат в играта. На церемонии като тази се виждат победителите и те имат възможност да са разточителни, но милионите провалени ги няма.

Новините

Най-четените