Клинт Истууд – как се правят 375 милиона и седем деца

Клинт Истууд е легенда. Роденият на 31 май 1930 г. актьор и режисьор е едно от онези големи имена на Холивуд, за които може да се сещаме рядко, но притворените му очи и сериозно изражение лесно изскачат в съзнанията на зрителите – без значение дали ще е с каубойска шапка, или пистолет "Магнум" в ръката си.

През своите 88 години Истууд е впечатляващо деен. И тук не става дума само за работата му пред и зад камерата, но и за личния му живот.

Той често сменя леглата си и жените в тях, макар това рядко да е придружено с брак. С оглед на мъжкарските му образи и популярността му през миналия век, едва ли това трябва да е особено учудващо.

Тези връзки не му оставят само спомени, но и седем (потвърдени) деца. Поне има на кого да заващае масивното си богатство...

В галерията ни ще откриете някои любопитни факти за актьора – от кратката му политическа кариера, през необичайното му хоби и подробностите около буйния му интимен живот.

А на 88 той продължава да е активен. Истууд ще режисира и играе във филма "Мулето", в който ще му партнира Брадли Купър. Някои хора просто не знаят що е то "спокойни старини".

#1 e-mil 31.05.2018 в 21:31:05

"... как се правят 375 милиона... Тези пари трябва да дойдат отнякъде, а Истууд е сред звездите на Холивуд, които постигат успехи и като актьори, и като режисьори." Актьор, режисьор... пак се пързаляте само по повърхността. Не, деца! Големите пари идват от бизнес. Звездите инвестират в недвижими имоти, или в акции, или си отварят вериги ресторанти, или собствени марки дрехи, бижута и парфюми, или в нещо друго... но никой не разчита само на големите си хонорари. В случая с Клинт Истууд - ами човекът си е прави собствено студио още в края на 60-те. Почти всичките му филми, в които играе или режисира са снимани от неговата фирма. Той е предимно продуцент, а чак после е актьор и режисьор. Сериозните печалби от успешните филми отиват при продуцентите, а не при звездата. Е, и загубите също, ама това е да си работодател, вместо наемна холивудска звезда. Рискът е голям, но при добра работа и печалбите са големи. Най-малкото като остарееш не мрънкаш, че вече не искат да те снимат, щото сам си се снимаш.

Новините

Най-четените