Суперзвездите, които явно не заслужават "Грами"

На 8 февруари бяха раздадени тазгодишните награди "Грами", a сред победителите (освен Сам Смит) бяха и други доста известни имена, като например Джей Зи и Бионсе, Фаръл Уилямс, Aphex Twin, Тони Бракстън, Babyface, Еминем, Риана, Tenacious D, Бек и Джак Уайт.

Въпреки че обикновено наградените с "грамофончета" дейтвително си заслужават статуетка, го има и момента, че едни от най-великите изпълнители на нашето време така и не са получавали "Грами".

Кои са номинираните знаменитости (някои доста много пъти), които така и не са се доредили до заветната награда, можете да видите в галерията.

И много добри - всеки в стила си.

Но такъв е живота: подобно на разминаванията в друга гилдия - филмовата, където доказано талантлив актьор като Леонардо ди Каприо редовно не получава поредния заслужен "Оскар", така и в музикалния шоубизнес се оказва, че славата и таланта често не намират пресечна точка с наградите.

И добре, че е така, иначе всяка година щяха да печелят едни и същи хора.

 

#1 Реалист-2 12.02.2015 в 12:39:36

Бийбър, Ники Минаж, Кейти Пери - нямали "Грами" - И СЛАВА БОГУ! Иска ми се да вярвам, че има и смислени награди, които не се дават само на някакви комерсиални шитове, но за съжаление и "Грами"-тата са такива (Бионсе-та и тем подобни говна). Но явно все пак имат някакви що-годе критерии и проблясъци. Май ако се гледа качеството, в Америка няма награди, които да са честно дадени, по-скоро се насочете към Европейските (макар и не толкова популярни) такива... Като например "златна Палма" срещу "Оскар" и т.н.

Новините

Най-четените