bTV пуска канал за жени

БиТиВи Медия Груп пуска от 28 януари догодина нов канал, предназначен само за жени - БиТиВи Лейди.

Сапунени опери (турски, латиноамерикански), здравни съвети, програми за красота, идеи за дома и градината са предназначени за българските домакини, които изкарват голяма част от свободното си време пред малкия екран.

Мотото на Би Ти Ви Лейди ще е "Повече за нея". "Разпознаваме в нашите проучвания, че дамската аудитория има нужда от български канал, който да предложи на едно място цялото разнообразие от любимите й програми и жанрове", казва Вики Политова, генерална директорка на Би Ти Ви Медия Груп.

Лице и глас на новата медия, която ще върви по кабелните и сателитните мрежи, ще е актрисата Елена Петрова. Би Ти Ви Лейди ще предложи и свое токшоу.

#1 Чинчифон 25.12.2011 в 12:52:55

Идеята за такъв телевизионен канал е прекрасна,но е малко подранила.След като мъже построиха отделни обществени тоалетни за дамите,на следващият етап трябва да изградят различните улици и шосета,по които да шофират дамите.Там забрана за движение да има по отношение не само на мъжете,но и на децата.А TV канала нека да дойде ако оцелеят жените,които са се престрували на равнопоставени.

#2 Мишуга 27.12.2011 в 00:14:30

Бтв, какво има да пускат като те не са спирали да пускат бози които може да ги гледат само некви полудебилни фльорци?

#3 trellian 27.12.2011 в 09:01:48

що не пуснат по-добре един образователен канал със стойностно съдържание, без тва е наводнено с предавания без смисъл, като за дебили

#4 gothic 27.12.2011 в 17:52:14

Що бе, момчета? Нима не е нужно още едно място, от което да се внушава индиректно на милите дами колко е унизително и тежко да си добра майка, примерна домакиня и уважаваща половинката си съпруга? А вместо това да ги подтиква да четкат егото си с малоумни авантюри, плод на временна емоция, задължително поставяна над здравия разум. Щото видите ли, емоциите са по-важни от разума....

#5 lele male 06.01.2012 в 17:12:03

Такава еманципация е в момента, че всеки може да стане жена, стига да го влече....

Новините

Най-четените