Миролюба Бенатова поема "Хрътките"

"Хрътките" се връща на екрана на bTV с водещ журналистката Миролюба Бенатова, след като предишната му водеща Валя Войнова отиде в TV7, съобщи "24 часа".

Разследващото предаване ще върви по bTV всяка събота следобед, след като преди това вървя три сезона по bTV Action.

Според публикацията именно преместването от единия в другия тв канал на групата на bTV Media Group накарало Валя Войнова да да напусне. За подновеното му излъчване на ново място било нужно да има нов водещ и Войнова напуснала, след като разбрала, че я свалят от позицията.

"24 часа" припомня, че Бенатова е сред най-известните репортери на bTV, в телевизията е от нейното създаване и е позната като разследващ журналист.

Изданието съобщава, че телевизията оглежда и Диана Найденова за самостоятелно предаване. Слуховете, че тя ще замести Росен Петров, не са верни, но телевизията и продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков от "Дрийм тийм" разговарят за още един публицистичен формат.

Найденова е част от екипа на "Нека говорят с Росен Петров", където прави интервюта в рубриката си "Опасно близо". Преди няколко седмици тя е получила покана от Нова телевизия, но отказала.

Новините

Най-четените