Семейство се откри в клип на "Атака"

Нищо неподозиращо българско семейство се оказа в предизборен клип на "Атака" за европейските избори. Националистите използвали кадри от църковната им сватба през 2012 година, за да се рекламират като партия, отстояваща православните ценности.

Семейство Беловарски установили с изненада дебюта си в политическата реклама, след като се видели по телевизията, разказаха двамата съпрузи пред бТВ. Никой от тях не е давал съгласие за използване на кадри от качения от тях клип в YouTube, предназначен за гледане от роднини. Съпрузите коментираха, че не са симпатизанти на партията и не искат да бъдат свързвани с националистическа или антигей кампания.

От Атака са коментирали пред бТВ, че клипът е продукт на външна фирма и те не са запознати със случая, но ще поискат обяснение.

 

#1 Vincent MoFo 12.05.2014 в 20:06:17

Атака ? Цирк, смешници, убитаци, кретеноиди.

#2 pepe 12.05.2014 в 22:50:42

Има много лесен начин - подават сигнал за нарушени авторски права - а те имат такива ако сами са го заснели или те са наели някой да го заснеме за тях - веднага ще свалят клипа, което ще даде време на засегнатите да си търсят правата за нарушена лична неприкосновеност. Даже и да нямат такива права или те да са под съмнение - т.е. някойда си е направил собствено заснемане на събитието - клипа ще бъде свален докато обстоятелствата се изяснят, а независимо от резултата - т.е. дали в действителност имат или нямат авторски права, на тях никой нищо няма да им направи. Дотогава пък изборите ще са минали и евентуално далеч по-тромавите държавни системи за защита на личните права може /евентуално/ да са се позадействали. Няма какво да се жалват пред медиите. Като смятат че са засегнати - да направят нещо по въпроса.

#4 dedo adji 13.05.2014 в 10:30:05

Който си е качил снимки в публични медии да не се сърди като го показват. Има един куп разводи, уволнения и разкрити престъпления защото някой торба-акъллия сам се е качил във фейсбук. Сетне фейсбук му е крив. Аз не искам да си развявам фейса пред целия български народ, затова контактувам само с тези, които лично съм избрал по скайп.

#5 Citizen X 13.05.2014 в 11:50:31

Сега, има нещото наречено "прайвъси" или неприкосновеност. Ако материал е качен в социална медия, то той е за ползване, доколкото остава в нея. Ако някой го ползва за други цели, хеле па меркантилни, задължително трябва да поиска разрешението и условията на автора, независимо дали е друга медия или най-обикновен постващ. Затова няма анонимни клипове в тубата!

#6 Оня Дето Го Трият 13.05.2014 в 11:53:47

Бе моля ти се, Болен Сидеров дето се снимаше гол в списания сега щял да ни брани обичаите и православието Да идват Пуси Райът по-добре, те по-малко са осквернили църквата от олигофрени като нашия

#7 скучко 13.05.2014 в 14:22:20

Всеки чака своя звезден миг! Младоженците са се надявали на тубето, Волен ги показал на афиш, те пък цъфнали и в телевизията! Е,ееее Елтън Джон като се ожени не се дигна толкоз патърдия.

#9 Гризли 13.05.2014 в 16:11:27

"... и не искат да бъдат свързвани с националистическа или антигей кампания." Малко странно ми звучи точно тази част от изказването им... Да разбираме ли, че ако бяха използвани за гей-кампания всичко щеще да е наред?!

#10 NannyOgg 13.05.2014 в 18:24:06

"... и не искат да бъдат свързвани с националистическа или антигей кампания." Малко странно ми звучи точно тази част от изказването им... Да разбираме ли, че ако бяха използвани за гей-кампания всичко щеще да е наред?! ---------------------------------------------------------------------------------------------- По-вероятно е просто хората да не искат да бъдат идентифицирани по какъвто и да е начин с лицето Сидеров и представляваната от него малформация.

#11 Оня Дето Го Трият 13.05.2014 в 20:31:34

Човека правилно си каза сутринта по ТВ, че асоциациите със Болен ще нанесат трайни вреди върху доброто му име. В края на краищата кой нормален човек би искал да го привързват към такъв психопат? Има само няколко идиоти във форума, които са горди "националисти", ама те затова са и идиоти...

#13 dedo adji 14.05.2014 в 21:48:47

Мануела, защо ти се зловидят Воленовите любовници в Куба? Аз не съм чувал за подобни приключения, но след като Капка го ритна, човекът е свободен. А в Куба има разкошни мацки, вярвай ми, бил съм там. Май съвсвем се идентифицирахте с новите биг братя американци, които за малко да импичнат Клинтън заради Моника. Че аз ако имам едно Хилари в къщи ще си хвана пет Моники.

Новините

Най-четените