Цар Киро скрит в София от МВР

Кирил Рашков - Цар Киро, е доведен в София, съобщи БНТ. Според БНР - скрит е в хотел. 

По информацията на националната телевизия Кирил Рашков е доведен в столицата на 26 септември вечерта с полицейска охрана. Фамилията Рашкови е настанена на място, което засега полицията пази в тайна. Както се разбра, става въпрос за хотел "Шипка", в близост до хотел "Родина".

Полицейската охрана на Кирил Рашков е само от цивилни служители на МВР, а персоналът отричаше да е настаняван Рашков при тях, съобщи още БНТ.

След няколко часа племенникът и синът му напуснали с други роднини. На бариерата на паркинга ги очаквали четири цивилни полицейски екипа, които да ги ескортират.

Самият Кирил Рашков бил изведен през друг изход според репортерите на БНТ.



Още преди два дни главният секретар на МВР Калин Георгиев обяви, че фамилия Рашкови не са в Катуница, но са на разположение на досъдебното производство и се провеждат разпити.

Междувременно стана ясно, че започва вътрешна проверка на данъчни от НАП-Пловдив по подозрения, че е имало чадър над Рашкови и доходите им.

 

#1 lele male 27.09.2011 в 15:10:23

Какви са тези разпити в четиризвездни хотели... Няма да се учудя ако са ги настанили в Шератон, да са под ръка на президента, мин. председателя или Специализираната следствена служба... примерно

#2 Bay Tanas 28.09.2011 в 08:43:39

lele male Не забравяй че все пак това е царско семейство с принцове и принцеси Не знам как не са ги настанили в Бояна

Новините

Най-четените