Няма как! Отиваме на избори

Светльо Витков и Венци Мицов встъпиха в кандидат-президентското състезание, след като предадоха необходия брой подписи за целта, събрани от Инициативния комитет.

Ето и посланието им до избирателите:

"Дами и господа и ти Мечо Пуф, няма как! Благодарим на всички доброволци и приятели, които положиха своите усилия в събирането на подписите.

С огромна усмивка (почти като на Волен Сидеров) ви съобщаваме, че нашата кандидатура е приета официално. Няма как! Отиваме на избори! Ние ги пускаме, те ги хващат! Наздраве!"

Изборите са на 23 октомври.

#1 SiDi 20.09.2011 в 17:16:26

Поздравления и успех!

#2 Оня Дето Го Трият 20.09.2011 в 20:15:24

Светльо - Президент! Мицов - в парламент! С вас сме

#4 MacAllister 20.09.2011 в 21:12:20

Айде да чуваме повече за тях поне тука, че медиите ги примълчват като монахиня съгрешаване с луканка ;). Светльо ПРЕЗИДОНТ! Светльо, ако четеш това, моля ти се само едно, замълчавай си понякога да му се не види. И аз съм така се нещо умно да кажа и почвам ама понякога засича калкулатора и като Мечо Пуф прозвучавам тъпо и съжалявам, че някой ме е сътворил като литературен герой (е ся се получи например). Сега си президонт, трябва по-сериозно да ги обмисляш работите - на леля ли да е на баба ли да е - има политика в тая работа и представителност - не може само на баба, щото лелята ще се разсърди и обратното, абе разбираш ме - репетирай я тая реч за нова година да му се не види

#5 Ashkroft 21.09.2011 в 19:28:56

НЕ ги слушай Светльо! Подължавай все така и Мечо Пуф си е точно намястото. Като видиш кви охлюви са ти насреща, се ще те избутаме на върха!

Новините

Най-четените