Мария Габриел е водач на листата на ГЕРБ/СДС за евроизборите

Еврокомисарят Мария Габриел e водач на листата на ГЕРБ и СДС за предстоящите избори за европейски парламент.

Цялата листа беше представена от ръководителя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Листата се състои от общо 17 души, сред които депутати, зам.-кметове, зам.-министър, както и няколко настоящи евродепутати от ГЕРБ. Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Ева Айдел и Асим Адемов допълват челната петица в листата на ГЕРБ.

На шесто място е Александър Йорданов - едно от двете предложения на СДС в листата. Другото - Илия Лазаров, по негово желание е на последното 17-о място.

В листата попада и бившият регионален министър и министър на европредседателството Лиляна Павлова, която е седма.

#1 1Sion1 31.03.2019 в 17:52:16

Майдел, Габриел, все спуснати по партийна повеля от Брюксел невзрачни бюрократи, които нямат нищо общо с България..Оножда те правилният човек- гарантирано място в листата..Жалка история.

#2 Reality Liberation Front 31.03.2019 в 18:23:52

@ 1Sion1 Хех, както изглежда и ти си се сдобил с правилно име по същия начин...

#3 Онуфрий 31.03.2019 в 23:54:40

Работят в Европарламента и си хванали чужденци за съпрузи - не виждам никаква драма. По-добре с европейски фамилии, отколкото полурускинята Милйончева и полукраиниеца Станишев родом от Херсон. Габриел се държи и говори малко като робот, но поне на думи й е ясно за какво става въпрос. Майдел (Паунова) бих се въргалял с нея охотно. Не съм фен на гербаджиите и няма да гласувам за тях, обаче като гледам останалите листи направо ми се плаче.

Новините

Най-четените