Слави Трифонов: "Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!"

Слави Трифонов коментира също заплахите на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и на вицепремиера Валери Симеонов към журналиста Виктор Николаев от Нова телевизия.

Той определи двамата политици като "ояли се с власт представители на сегашната политическа система" и коментира, че заради такива като тях и заради "услужливото мълчание" на журналистите ситуацията е такава.

След това обяви, че една от песните в новия му диск се нарича “Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!”.

Ето и цялата позиция на Трифонов, публикувана на фейсбук страницата му:

"Седя в офиса заедно с Евгени Димитров и Тошко Йорданов и подготвяме един проект да издадем на диск най-великите български патриотични песни, изсвирени от "Ку-Ку Бенд". Песни като "Боят настана", "Откога се е, мила моя майно льо", "Пустите клисурци" и въобще велики български патриотични песни, които показват, всъщност, какви сме ние, българите.

От друга страна пък, гледах интервюто на Виктор Николаев по Нова телевизия с депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, който открито заплашваше Виктор Николаев, че "ще му изстине мястото", защото, видиш ли, му задавал неудобни въпроси. А след това пък Валери Симеонов, отново при Виктор Николаев, правеше същите намеци, на самозабравил се от властта човек към един журналист, който си върши работата. И си казах - гледай сега, и ония от патриотичните песни са българи, и тия ояли се с власт представители на сегашната политическа система - също са българи.

Ясно защо съзнанието ми избира онези българи, които са били готови и са дали живота си за идея, мечта, морал.

И понеже журналистите в момента услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, затова сме се докарали дотук.

Между другото, една от песните, които ще пуснем в тоя диск се казва "Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!"."

#1 TheRock 06.10.2017 в 21:05:48

Славчо, учиндолско тарикатче ти! Да продадем някой албум покрай далаверата, а? Какъв си ми и ти патрЕот!!! Стихотворението на Ботев нали ти е известно?

#2 TheRock 06.10.2017 в 21:07:36

Славчо, учиндолско тарикатче ти! Да продадем някой албум покрай далаверата, а? Какъв си ми и ти патрЕот!!! Стихотворението на Ботев нали ти е известно?

#3 viking 06.10.2017 в 23:28:56

Тоя не може да изсвири една нота,камо ли да изпее нещо!!!Wanna be отвсякъде!!!

#4 1Sion1 07.10.2017 в 00:23:58

Шушумиги, Слави Трифонов е най-продаваният български изпълнител.И единственият, който може да напълни националният стадион.Вие кои бяхте?!

#5 VK 07.10.2017 в 00:44:28

"Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!" __________________________ Това заплаха ли беше? А идат ли танковете ? Май , май ... Май или Септември ? Некой, май много си поверва, и се изтресе на метеното.... Лошото е, че има и едни "зелени човечета" , дето, ако ДАНС ги проспи... а тя се праи на заспала. И преди се е мръквало....

#6 deowin 07.10.2017 в 00:52:27

>да издадем на диск най-великите български патриотични песни Ако патриотарщината оправяше държавата, то с твари като Сидеров, Симеонов и Каракачанов в политиката България щеше отдавна да е станала земен рай. Е, поне Трифонов не се и опитва дори да увърта за това какво предлага - иху-аху, песни, смръщени вежди и гневни обвинения към политиците на деня, на чийто стол явно му се ще да седне. Тоест, нищо конструктивно, рационално, интелигентно. Разбираемо - ако съдим по изборните резултати от последните десетина години, явно не останаха никак много български избиратели, които да ценят друго, освен евтин популизъм. Търсене - предлагане..

#7 dedo adji 07.10.2017 в 01:01:44

Широк фронт на журналистиката. Ама откога слави е журналист. Баба ми казваше че краставите магарета през 9 баира се подушват. Много на сериозно взе да се взема тоя чалгаджия. А дето Сион ни напомня, че пълнел стадион, това е симптом от диагнозата, която е поставил под друга статия тук. А рекламата на диска може да си я спести. Тия песни съм ги слушал и пял преди той да се роди. И с удоволствие ще си купя диск, но не в изпълнение на слави трифонов.

#8 VK 07.10.2017 в 01:23:45

"Разбираемо - ако съдим по изборните резултати от последните десетина години, явно не останаха никак много български избиратели, които да ценят друго, освен евтин популизъм" ----------------------------- Що си мислиш, че е разбираемо? За кого ? Некви гении от чужбината им обяснявате на уфсите, че са тъпи, и още стоят в кочината, други им баят колко са зле, трети фъргат кал по всеки стигнал до управлението на таа държава....е то не остана непромит мозък, освен старите комуняги(щото те са вярващи). Та за кво се борят братята, отвъд Океана, че нещо не стоплям - да доде БСП на власт ли? Ако съди човек по последните изборни резултати - май това ви е мечтата!

#9 sevtopol 07.10.2017 в 11:32:53

Славчо, що не вземете да им скъсате снимките в ефир на всичките 240, плюс правителството, плюс цялата съдебна власт, плюс главния прокурор, като сте толкова ербап? Освен това някога ще разбере ли тоя народ, в името на който уж всеки прави всичко в тая държава, кой застана зад гърба ви, когато скъсахте снимката на президента Плевнелиев? Има въпроси, на които трябва да отговорите, за да влезете на чисто в политиката. И отговорите ви трябва да съдържат имена. Иначе няма да стане. А между впрочем и Пиночет е пълнел стадион.

#10 TheRock 07.10.2017 в 11:52:49

1Sion1 | 07.10.201700:23 За разлика от теб аз много добре познавам Славчо от времето когато беше "господин никой" та ми е ясен. Задай си въпроса защо никога не говори за баща си? Слави не може да пее и никога не е можел. Виж на виола може да свири прекрасно, но не свири.

#11 zDvera 07.10.2017 в 12:00:35

Я пак Едвам напълни Арена Армеец Но за да слушаш там концерт трябва да си музикален инвалид !

#12 Kenny McCormick 07.10.2017 в 12:43:18

"Шушумиги, Слави Трифонов е най-продаваният български изпълнител." - Цифри? "И единственият, който може да напълни националният стадион." - Азис. "Вие кои бяхте?!" - а ти кой си? Слави вече залата за шоуто си не може да напълни, та се налага да плаща по 40-50 кинта, че да са заети столчетата, ти ми говориш за Националния стадион...

#14 Дракон с кисело зеле 07.10.2017 в 15:12:36

Заради... тоя много българи намразиха българската култура и, особено, българската народна музика. Аман от него вече, няма ли да спре да протяга лепкавите си пипала към народното ни творчество? Боклук. Бтв, кефи ме как под всяка такава статия наскачват нискочелите му фенове да обясняват, че бил най-продаваният, че напълнил стадиона, че незнамсиквоси... Абе, яяя...

#15 Bacillus Bulgaricus 07.10.2017 в 15:43:41

Когато чуя Слави със смирение да помоли за прошка народа за участието му на сбирката на Мултигруп през Виденовата зима, чак тогава евентуално бих си променил мнението за него. Дотогава той си е просто част от блатото, колкото и да не го осъзнава.

#16 TheRock 07.10.2017 в 16:24:18

Дракон с кисело зеле | 07.10.201715:12 Станислав Трифонов няма нищо общо с българската култура.

Новините

Най-четените