Власт и мъст в трейлъра на Game of Thrones, сезон 5

Трейлърът на петия сезон на Game of Thrones се появи онлайн, след като HBO публикува двуминутно видео с кадри от новите серии под звуците на Heroes на Дейвид Боуи.

Трейлърът показва основните герои в нова среда в бърза серия от кадри от новия сезон - Тирион (вече с брада) е в тропическия Пентос с Варис; Джайм и Церсей са в траур, Литълфингър призовава към отмъщение Санса Старк с думите "няма справедливост в този свят, освен ако сами не я постигнем". (Вижте как ще изглежда петият сезон в галерията).

Във видеото има власт, мъст и един ключов детайл от сценария - Варис иска Тирион да помогне на Денерис да завладее Железния трон.

Премиерата на новия сезон ще се излъчи в България на 13 април по HBO.

Сериалът Game of Thrones започна през 2011 г. Той се излъчва вече в над 200 държави. Заснет е по известната фентъзи поредица "Песен за огън и лед" на писателя Джордж Мартин.

Post by HBO.

 

#1 toxidomask 31.01.2015 в 21:59:48

Всичко това много хубаво, ама ако може най-после тая галерия със стрелките да и смените формАта, ще е много добре.. Доста досадно е на всяко цъкане на стрелкичката страницата да зарежда отново.

#3 diegos 22.02.2015 в 13:49:43

toxidomask Сайтчето гони определен брой кликове, обновявания на страници и прочие доказателства за пред рекламодателите. Елементарни трикчета за фалирало начинание. Един бивш, ама много бивш редактор в уеба, обясняваше какъв престижен сайт е това.

Новините

Най-четените