Многото лица на Евън Рейчъл Ууд

Ако сте фенове на истински добрите телевизионни поредици, огромен е шансът в момента да я гледате как повежда бунта на хостовете срещу хората в "Западен свят". Евън Рейчъл Ууд обаче не е само на пръв поглед миловидната блондинка Долорес в сериала на HBO.

Актрисата е родена в Роли, щата Калифорния, и започва кариерата си още на седем години.

Първоначално се снима в сапунени опери за телевизията, но след развода на родителите си се мести в Лос Анджелис, откъдето започва пътят й към голямата слава.

В първата си по-забележима роля - тази на Хариет в "Тунел към Китай" - си партнира с Кевин Бейкън. В същата година се снима в "Приложна магия", където главните роли са поверени на Сандра Бълок и Никол Кидман.

Образът, който й носи световна популярност, е този на Трейси в "Тринайсет". Там Ууд влиза в ролята на бунтарка, която заедно със своя приятелка експериментира с дрогата и секса, а изпълнението й е номинирано за "Златен глобус".

Актрисата има още две номинации за "Златен глобус" като последната е за "Западен свят".

Убедени сме, че ролята на Долорес в сериала рано или късно ще й донесе отличие.

Макар че е сред най-популярните лица на Холивуд в момента, тя се стреми да държи личния си живот в тайна. Въпреки това любопитните и дори пикантни подробности за Ууд не са малко. Пред медиите говори открито за нестандартната си сексуална ориентация, както и за факта, че е била жертва на изнасилване като по-млада.

Връзката й с Мерилин Менсън предизвиква всеобщото любопитство, още повече, че докато трае, Евън Рейчъл не спира да повтаря колко здравословни и силни взаимоотношения имат двамата. Според бившата съпруга на певеца именно Ууд е причината за развода им.

Около нея има и други странни или направо ексцентрични подробности като това, че решава да роди сина си у дома, вместо в болница. Фен е на татуировките и има не една и две такива по себе си.

Какво означават те, както и още 9 любопитни факта за Евън Рейчъл Ууд можете да видите в галерията.

Новините

Най-четените