20 нови сериала, които очакваме с интерес през 2020-а

Телевизионният свят отново поглежда към звездите. И то не онези в Холивуд, а истинските, които осветяват нощното небе. Това личи от списъка с някои от най-любопитните нови сериали, които ще видим на малкия екран през 2020 г.

Научнофантастичните поредици с потенциал не са малко, като същото важи и за хорър сериалите, които след филмите от този жанр също са във възход.

Добавете и няколко обещаващи книжни адаптации, както и комиксови такива. Но не поредните произведения със супергерои на Marvel и DC, а екранизации на по-слабо известни, но качествени поредици. Естествено, има я комедията, че и не особено забавните дистопични и постапокалиптични сериали, които ни показват, че дори сега светът да ни се струва лошо място, може да стане и по-лошо.

Борбата на стрийминг услугите и традиционните телевизии в САЩ води до финансирането на много разнообразни и свежи проекти, които ще се борят за зрителското внимание.

С нови сезони се завръщат и хитове и добре познати заглавия като Westworld, Better Call Saul, Stranger Things (вероятно), The Mandalorian и още много.

Време е обаче да обърнем внимание на изцяло новите заглавия или новите самостоятелни истории в антологичните поредици, за които има голяма вероятност да си говорим и препоръчваме, когато се появят на екран.

Повече за новите сериали на 2020 г. и техните премиерни дати, когато има обявени такива, вижте в нашата галерия.

Новините

Най-четените