Левски си връща Гара Дембеле?

Левски ще проучи възможността да си върне Гара Дембеле, като го вземе под наем за пролетния полусезон, съобщава Дарик радио.

За целта новият шеф в клуба Иво Тонев ще пътува за немския град Фрайбург, където в едноименния отбор играе Дембеле.

След промените в Левски и подобрените финансови възможности на клуба, се търсят футболисти, които да повишат качеството на отбора и той да е конкурентно способен в борбата за шампионската титла.

Един от вариантите е да се преговаря с тима от Бундеслигата, където бе продаден Гара Дембеле. Там бившият голмайстор на Левски играе изключително рядко, като е твърда резерва на титулярния централен нападател Сисе, който така и не бе продаден от немците.

Иво Тонев ще проучи възможността Левски да вземе Гара Дембеле под наем за пролетта и какви пари евентуално ще струва това на „сините".

Неотдавна любимецът на „сините" фенове заяви, че в Левски е бил най- силният му период като футболист. Той не е доволен от статута му на резерва в сегашния му немски тим. В същото време треньорът на Фрайбург изрази мнението,че Дембеле не е тактически готов да играе в Бундеслигата.

В Левски искат да направят силна селекция за да променят визията на тима на терена, за да атакуват шампионската титла и Купата на България.

 

Новините

Най-четените