Мачида приключи кариерата на Белфорд с нов впечатляващ нокаут (видео)

Лиото Мачида нокаутира Витор Белфорд с впечатляващ фронт кик малко преди края на втория рунд – повторение на това, което направи срещу Ранди Котур преди няколко години.

Това бе последният двубой в кариерата на великия Белфорд. 41-годишният бразилец приключва със статистика от 26-14, докато сънародникът му Мачида записа втори пореден успех и вече е с 24-8 и под №12 в средната категория на UFC.

Мачът между двамата бразилци бе част от основната карта на събитието UFC 224, което се проведе в Рио де Жанейро, Бразилия.

За местните фенове на ММА имаше още много радост, тъй като Аманда Нунес направи третата си поредна защита на титлата в категория „петел“, побеждавайки Ракел Пенингтън в основното събитие.

Реферът Марк Гадърд бе принуден да спре мача по средата на петия рунд, след като Лъвицата изсипа водопад от мощни удари върху Пенингтън, докато двете бяха на земята, и така коланът остана на кръста на бразилката.

В друг интересен двубой от вечерта Макензи Дърн продължи без загуба и вече е със седем поредни победи. 25-годишната Дърн не успя да влезе в категорията, като на кантара излезе над 3 кг по-тежка, но противничката й – Аманда Купър, се съгласи мачът да се състои.

Дърн свали Купър на земята с мощен десен, нанесе още няколко тежки удари, след което заключи ръцете си под брадичката й и я принуди да се предаде още в първия рунд.

Много специалисти предричат светло бъдеще за Дърн, която обаче продължава да има сериозни проблеми при свалянето на килограми и влизането в категорията си.

Снимки от събитието може да видите в галерията.

Новините

Най-четените