Кьолн: турци, леви и нацисти

50 хилядна демонстрация се проведе в неделя в подкрепа на Реджеб Тайип Ердоган в Кьолн.

2 700 служители на службите пазиха реда. По същото време имаше и шествие на неонацисти, които бяха строго охранявани. До инциденти не стигна, с изключение на един сблъсък между представител на ултрадесните и фотограф.

Пред катедралата в Кьолн се състоя и сбирка на крайно леви привърженици от Социалистическа алтернатива, които протестираха срещу неонацистите.

На привържениците на Ердоган беше забранено исканото от тях живо излъчване на голям екран на обръщение на турския президент, така че феновете му се задоволиха само с приветствие, прочетено от лист.

Това решение на германския съд е в противоречие с демократичните ценности и свободата на словото написа в Туитър турският министър за ЕС Йомер Челик,

В Германия живее най-многобройната турска диаспора в Европа.

#1 TheRock 01.08.2016 в 12:18:59

Партизанските отряди в България сега не знаят кой байряк да вдигнат. След като се мразеха сега плахичко почнаха да се обичат. ''Да живее другаря Путин ,да живее другаря Ердоган'' то и преди имаше такива лозунги : ''Да живее другаря Сталин,да живее другаря Хитлер'' Та ...да видим кой кого ще излъже.

Новините

Най-четените