"Шибан мюсюлмански плъх": Ето защо Хабиб прескочи клетката

Двубоят между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър и събитията след него не слизат от челните страници на медиите.

Руснакът защити титлата си в леката категория, принуждавайки Конър да се предаде в четвъртия рунд, с което увеличи рекордната си непобедена серия на 27 поредни победи.

След тапването на Макгрегър Хабиб прескочи клетката и скочи на бой на Дилън Денис – един от спаринг партньорите на Конър и негов треньор по джу джицу.

Според TMZ действията на Нурмагомедов са предизвикани от думите на Денис, който по време на целия двубой е наричал руснака „шибан мюсюлмански плъх“.

Самият Конър на няколко пъти нарече Хабиб „плъх“ преди двубоя, като в допълнение на това, се подиграваше с произхода, семейството и вярата му.

Дилън също се включи във войната на думи преди мача, заявявайки, че ще подготви Конър на 100%, определяйки сам себе си за по-добър от Нурмагомедов.

След Хабиб прескочи клетката и нападна Денис, трима негови съотборници скочиха в клетката и нанесоха няколко удара върху Конър. Тримата бяха арестувани, но ирландецът отказа да повдига обвинения срещу тях, заради кото бяха освободени.

Междувременно, Нурмагомедов получи шампионския си пояс, след като от съображения за сигурност Дейна Уайт отказа да му го даде след победата.

В родината му пък хиляди го посрещнаха на „Анжи Арена“ в Махачкала. В галерията може да видите снимки от посрещането на шампиона Хабиб Нурмагомедов.

#1 deowin 10.10.2018 в 21:05:36

Плъх, плъх, ама се бие! Те руснаците в днешно време май само това все още го могат, друго като не им остава. Не че дагестанец е точно руснак, ама нейсе. Той и Емилианенко е роден в Украйна, но и него го водят руснак. Като няма с какво друго да се гордеят, нека се радват, че някакви "руснаци" се биели на ринга. Чутовно постижение. Конструктивно, полезно за обществото, а и чудесен пример за подрастващото поколение относно това, което е ценено в северна Азия.

#3 deowin 10.10.2018 в 23:39:10

Който народ го е измислил и го популяризира и промотира е имал цел да се забавлява с битки между получовеци. Това говори доста за вида забавления, предпочитан от този народ, както и за манталитета му. В случая американския, да речем. Падат си по кървави зрелища. От кой точно народ се оказват получовеците, най-умели в този вид бой, от друга страна, говори доста за уменията и манталитета на този народ. В случая руския. Или почти. По-скоро северноазиатския. Умеят да се бият. Прехласването по хора и народ, чиито умения се изчерпват с физически постижения - спортисти, бойци, биячи - говори пък доста за манталитета на тези фенове. От които ти явно си. Почиташ мускули вместо интелект. Тоест, животни вместо хора, защото само интелектът е това, което прави хората различни от животните. Тоест, явно само някои от хората.

#4 Sancho Pansa 10.10.2018 в 23:53:44

Оня резняк, все още е шибан мюсюлмански плъх!

#6 Conspirator 11.10.2018 в 00:43:46

Свински,този път наистина се освини. Дагестанеца бил руснак-почти. И този циганин,който уби и изнасили журналистката в Русе и той е българин-почти.... Да ви имам етническите познания и моралните мерни единици. Как така,след убийството в Русе цъфна информация в ,,Ню Йорк Таймс'',че в България ''бият негрите'',т.е.убиват разследващи журналисти. Опровержение.... Забравете/// Всъщност,прегледах цялата европейска преса/руската също/.Заловили са убиеца и нито дума повече.Браво на България.Убиецът е български гражданин. Почти. И да. Никой не си е направил труда да отрече предишните новини,че в България ''бият негри''.

#7 Spider 11.10.2018 в 08:25:05

Деоуина продължава да изплисква легена с разсъждения в стил пенсионерка. Да не говорим, че се осра с фактите. Коментирай си там горките подтиснати негри, гейовете, Доналд ПрезидентО и остави силовите спортове на други. Така няма да манифестираш колко си прост.

#8 Бобо 11.10.2018 в 10:14:14

Много ме учудва как бившите комунални неверници се обиждат на религия? Не съм чул примерни Испанци, Италианци, Сауди Арапи, па даже и Гърци да се бият за религия по стадионите и ринговете?! Но виж комуналите ДА! Даже техния КГБ Патриарх бил против автономността на Украинската православна църква, която се дава от Цариградския Патриарх. А бе така е новопрекръстилите се винаги трябва да доказват че са годни, за разлика от истинските вярващи!

#9 VELAR 11.10.2018 в 10:51:06

Абсолютно всеки път на пресконференциите преди двубоя се изсипва най-голямата помия от "наща маса за ваща маса".. Това което направи Хабиб беше изключително непрофесионално, на тази постъпка може да се радват момчетата от 5-ти клас..

#10 deaf 11.10.2018 в 13:21:48

Не разбирам защо думата "шибан" се възприема като нещо обидно и лошо?! Нима е лошо да правиш секс?! Нима е гадно да (се) шибаш?! Какво лошо има в това да ти пожелаят като излезеш на рунда да "шибаш"?! Или за Нова година да ти се случи едно хубаво "шибане"?!

#11 Nenimir 11.10.2018 в 14:48:02

Лоша организация на турнира, охраната не беше в състояние да овладее ситуацията. Шампионите трябва да умеят да се владеят, ако не са в състояние да го направят са просто печеливши-няма спортен дух за подражание, няма нещо заради което да искаш да си като тях- просто като летните хитове-идват и си заминават. Просто двама хулигани, които са изкарани заради шоуто-пушечно месо, чието име бихме забравили още утре ако пропагандата, пардон рекламата, не ни го натякваше периодично.

#12 deowin 11.10.2018 в 16:12:22

>А нейната употреба предполага наличието на противоположното "свръхчовеци" "Днес откриваме завод за полупроводници, утре - за цели проводници и дори свръхпроводници!" Приликата надали е случайна. >Защото само хора с манталитет на свръхчовеци могат да говорят за получовеци Щото ти каза така. ОК. >Дагестанеца бил руснак-почти. >И този циганин,който уби и изнасили журналистката в Русе и той е българин-почти.... Дагестанецът е роден във федерална република Дагестан. Циганинът е роден в България. Се'ш се. >остави силовите спортове на други Точно това и правя - оставям го на вас, хората, които предпочитате мускули пред интелект, защото моите предпочитания са точно противоположни на вашите. Съответно, доста предвидимо не гледам никакви спортове, с много редки изключения за спортно катерене. Спортовете предпочитам да ги практикувам. Вие предпочитате да гледате как някакви хора си блъскат мутрите на ринга и, като се асоциирате с тях, да се изживявате като силни. Защото като умни, естествено, дори няма и как.

#13 Nenimir 11.10.2018 в 20:00:12

Отделният индивид сам по себе си не може да развие голяма интелектуална мощ. Тох трябва да бъде потопен в обкръжението на други индивиди, чиито техники той усвоява по време на първите 20 години от своят живот. Индивидът може дори да осъществи малко изследователска работа, да направи някои открития и да ги сподели с останалите. От тази гледна точка търсенето на нови техники би трябвало да бъде считано по скоро за заслуга на цялото човечество, а не на отделният индивид.

#14 Spider 11.10.2018 в 20:11:44

Само тъпите се интересували от силови спортове, хахах. Чакай да го кажа на един познат нотариус, с който правихме спаринги на кикбокса едно време. Или пък на сенсея ми, който освен това има адвокатска диплома. Деоуински, спирай се вече. И малките деца, дето играят на топка вънка разбраха, че си тюфлек, който избива комплекси в сайта. Ако ти, пръдльо, имаше интелектуалния капацитет, правопропорционален на, да речем, уменията на Нурмагомедов или МакГрегър в бойните изкуства, то би ли ми споделил защо нищо не се чува за велик учен от БГ произход в Америка, а четем мозъчните пръдни на един незадоволен шопар ? Питам, щото чета сайта от много години, и почти навсякъде изскача деоуин, да говори за това колко е умен, sophisticated, elevated и т.н., а сигурно е разносвач на пици някъде в Бруклин. Познах ли, гнидо ?

#15 deowin 11.10.2018 в 20:21:54

>Само тъпите се интересували от силови спортове Не съм казвал нищо такова. Но разбирам причината да го прочетеш - предполагам не ти харесва това, което всъщност казах, а и с нищо смислено не можеш да му отговориш. Затова отговаряш на някаква безумна глупост, която ти се ще да бях казал, заради което си убеден, че съм я казал. Доста стандартна реакция.

#18 deowin 11.10.2018 в 22:26:07

>Преди време категорично отричаше думата "получовеци" да е част от твоя речник и начин на мислене. Citation needed. Отричах думата "унтерменш" да е в моя речник. Не, не е "същото". >Ето как не си го казал: След което следва цитатът, който и двамата интерпретирате както ви е най-лесно за осмиване, нищо че в него не присъстват думите "тъпи", "интересуват" или "силови спортове". Не, не е "същото". Като не можеш да схванеш какво всъщност казвам, или пък не ти е удобно, си измисляш удобни интерпретации. Както вече казах, доста стандартна реакция.

#21 deowin 11.10.2018 в 22:43:28

Отново се опитваш да ми даваш съвети от областта на правото, каквито нито са уместни и приложими в случая, нито са в сферата на компетентност на "висшист" от НСА и бивш "професионален спортист" с неясно, но и явно доста отегчително, настояще. Придържай се към малоумното хилене. То, виж, ти се удава чудесно.

Новините

Най-четените