Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Статии свързани с gdpr

ВМРО искат медиите да се регистрират като оператори на лични данни

Партията лансира промени в Закона за радиото и телевизията заради борбата с фалшивите новини

Опасности и страхове: Лицевото разпознаване като заплаха за личните ни данни

Когато технологията изпреварва нормативната уредба...

Как лицевото разпознаване "завладява" един френски град

Докъде ще стигнат експериментите в Ница?

Банка ДСК приема глобата заради теча на лични данни

Финансовата институция ще плати 1 млн. лв. санкция по GDPR

Отхвърлиха ветото на Румен Радев за Закона за личните данни

Депутатите успяха да съберат необходимия кворум за гласуване

Румен Радев наложи вето на спорните поправки за медиите под GDPR

Президентът видя заплаха за свободата на изразяване и информация

#MeToo като бизнес: Да продаваш данните за жертвите на секстормоз

Пътят към съдебния ад е постлан с добри намерения

ПДИ: Има риск от цензура на медиите в новия закон по GDPR

Журналистите ще се съобразяват с 10 фактора за защита на лични данни

2019-а за Facebook - от възможни глоби до отлив на потребители

След годината на скандалите идва време за последствията

Какво всъщност правят технологичните гиганти с данните ви

Предоставянето им на "брокери" на данни е "капка в морето"

Комисията за личните данни първо ще предупреждава, а след това ще глобява заради GDPR

Председателят на КЗЛД Венцислав Караджов коментира промените

Спрете спама! Вземете ми данните!

Натискането на бутона "I Agree" никога не е било толкова модерно

Новият европейски регламент за личните данни влиза в сила

У нас има над 460 хил. регистрани администратори на лични данни

GDPR и правото да кажеш "Не"

Как GDPR стана по-търсен от Бийонсе

Най-четените