Левски си свърши работата, чака ЦСКА

Левски победи Марек с 4:0 в мач от последния кръг на редовния сезон и чака какво ща стане на Ботев - ЦСКА, за да разбере дали ще играе в горната шестица. "Сините" остават зад борда при победа на "канарчетата". Два гола във вратата на Марек отбеляза Владимир Гаджев, а по веднъж се разписаха Аниете и Абди.

В 15-та минута Божидар Краев шутира фронтално от границата на наказателното поле, получи се рикошет, Емил Михайлов спаси, новопривлеченият полски нападател Лукаш Гикевич върна топката от аулинията с пета към испанеца Антонио Аниете, който се пребори и с удар в близкия ъгъл между краката на защитника на дупничани Емил Виячки отбеляза гол 1:0 за Левски.

В 39-та за нарушение срещу Аниете бе отсъден фаул на границата на наказателното поле. Капитанът на "сините" Владимир Гаджев с отмерен удар изпрати топката в долния ляв ъгъл на Емил Михайлов - 2:0 за Левски.

А само три минути по-късно Владимир Гаджев бе отново в прегръдките на своите съотборници - Гаджев след двойно подаване с Аниете с точен параболичен удар от около петнадесетина метра отбеляза втория си гол - 3:0.

Домакините започнах активно и второто полувреме и още в 47-та минута Роман Прохазка проби по фланга и подаде на Либан Абди, който от близко с удар под гредата увеличи на 4:0 за Левски, а до края нов гол не падна.

Новините

Най-четените