Жители на Ихтиман биха полицаи, за да помогнат на нарушител да избяга

Жители на Ихтиман нападнаха полицаи, за да им попречат да заловят нарушител, съобщават от МВР.

Автопатрул опитал да спре вчера "Мерцедес", който криволичел по пътното платно. Водачът не се подчинил и демонстративно увеличил скоростта.

Патрулката го настигнала и полицаите отново опитали да го спрат, но шофьорът пак не се подчинил. Той блъснал полицейската кола, като смачкал цялата й лява страна и продължил.

След включването на допълнителни полицейски екипи, колата била открита на адрес в кв. „Изток”. Жителите на квартала обаче обградили полицаите, нападнали ги, нанесли повърхностни рани по лицата им и повредили униформите на двама от тях.

Това дало възможност на издирвания 23-годишен шофьор да избяга и да се укрие. За срок от 24 часа са задържани двама мъже и една жена.

По случая е образувано досъдебно производство за извършени престъпления по чл. 270, ал.1 и чл. 325, ал.2 от НК.

#1 Бам 07.02.2018 в 18:14:30

Хмм... ми ще ги бият жителите на Ихтиман, не ами и ще ги ебнат, като не знаят за кво са им тия пищови дето са ги закичили на задниците

#2 maznislav 07.02.2018 в 18:21:06

Става въпрос за роми най-вероятно...

#3 Вълков 07.02.2018 в 19:36:11

Kафето как не ви е срам, защо дезинформирате читателите си .Между жители и цигани разликата е от земята до небето.

#4 dedo adji 07.02.2018 в 23:18:31

Мазниславе, ромът е за пиене, за биене са циганите. Това не е първият случай, когато полицаи се озовават в болница със скъсани униформи. И няма нито един циганин със счупена глава. И задържаните за 24 часа ще бъдат пуснати. С какви очи тия хора искат увеличение на заплатите? С кой акъл бате Бойко им даде 100млн увеличение? Те не него, себе си не могат да опазят, за нас никой не се грижи. За какво са ни лежпери, некадърници и рушветчии? А беше време, когато циганите не смееха да напускат махалата по тъмно. Три години съм живял в едноетажна къщичка на ръба на циганската махала със стъклена врата. И нищо не се случи.

Новините

Най-четените