Деси Банова се отказва от прогнозата за времето

Деси Банова се отказва от това да води прогнозата за времето по Нова ТВ след почти 20 години в ефир. По информация от "24 часа" тя обмисля проект за собствено предаване и обсъжда неговата концепция с генералния директор на дирекция "Информация" Вяра Анкова.

От медията потвърждават, че синоптичката остава част от техния екип като ще се занимава с темите, с които се занимава и досега, а именно екология, климат и начин на живот.

Освен че съобщава прогнозата за времето, Банова често взима участие в световни форуми по въпросите за климатичните промени и тяхното влияние. Тя е и синоптичката с най-голям стаж в Нова ТВ като от близо 20 години съобщава на зрителите какво ще е времето.

На нейно място идва моделът Нора Шопова, която официално се присъединява към екипа на телевизията на 15 януари, а зрителите я видяха още в сутринта в ефира на "Здравей, България!". Освен, че Шопова е модел с дългогодишен опит в България и чужбина, тя е завършила специалност "Право" в УНСС.

Била два пъти на корицата на изданието, което се смятат за "световната модна Библия" - Vogue. Може да се похвали с фотосесии и за други модни списания като Elle и Harper's Bazaar, както и с работа за големи брандове от Германия, Дания и Америка.

Нора е работила със световни модни агенции в Северна Америка, Европа и Азия. Носител е на приза "Жена на годината" на списание Grazia в категория "Мода". Шопова каза, че новото й поприще за нея е сбъдната мечта и че поема това предизвикателство с огромно желание.

Повече за новото попълнение в синоптичния екип - Нора Шопова - можете да прочетете тук. Още снимки на новото лице на прогнозата за времето по Нова ТВ можете да видите и тук в нашата галерия.

#1 Шамито 15.01.2018 в 14:21:36

Ето така се развиваме в курвенската демокрация.А по времето на соца това беше най оплювания чалъм за развитие.Жена да си на нашето време.Орган кариера прави.

#2 Виктория Пенелопова 07 15.01.2018 в 20:53:40

до шамито - ЗАДНИК, ама ти си го знаеш!

#4 Xaoc 16.01.2018 в 11:04:57

Съвпадение? Не мисля!

#6 pixie 16.01.2018 в 15:58:00

А бе Десито Банова ли е най-великата синоптичка, че е такава трагедия, че вече нямало да ви казва какво ще е времето?! Страшна новина!

Новините

Най-четените