Данаил Кирилов се срещна с Джок Полфрийман за проблемите на затворите у нас

Правосъдният министър Данаил Кирилов прие на среща австралиецът Джок Полфрийман в качеството му на представител на Българското затворническо сдружение за рехабилитация, съобщават от пресофиса на Министерството на правосъдието.

Срещата е по покана на министър Кирилов и засяга проблемите в затворите у нас. Министър Кирилов и Полфрийман са се разбрали да бъдат провеждани регулярни срещи с неправителствената организация, на които да бъдат обсъждани въпроси, свързани със средата в пенитенциарните заведения.

Австралийският гражданин се е ангажирал да подготвя и аналитични материали във връзка с подобряване на условията в местата за лишаване от свобода.

В края на ноември Полфрийман причака правосъдния министър при сградата на парламента, където за кратко също разговаряха.

#1 dedo adji 07.12.2019 в 12:57:06

Съдийската каста на повод на БХК превърна един убиец във фактор. Кирилов не е първи. С джок се консултираше и един бивш правосъден министър, който след като се провали основа партия Дай България. Какво следва? Ами може би консултации с цар киро по циганските безчинства. а защо не и с имама ахмед от Пазарджик по джихад?

#2 Dox 07.12.2019 в 23:09:42

"Двамата ще имат регуларни срещи по темата ...." Регулярни бе, Кайве. Регулярни, което ще рече - редовни, планирани. А "регуларни" звучи почти като "секуларни". Айде, ние да сбъркаме, иди-дойди, но вие?!

#3 Dox 07.12.2019 в 23:31:34

А вижте на снимката как изглежда този от ляво, и на какво мяза тоя х.й сплескан от дясно, ако въобще мяза на нещо. Срам!!!!!!! Това трябва да се изтрие, Кайве. Тук нямате право на грешка. Иначе, спукана ви е работата. Барни Ръбъл.

Новините

Най-четените