Слави Трифонов остава в bTV - засега

Слави Трифонов обяви, че ще продължи да изпълнява договора си с bTV въпреки второто поредно сваляне на негово предаване.

"Ако аз довечера не произведа предаване, те ще имат основание да прекратят договора на основание на мое нарушение. Ще спазвам закона, за да не давам такова основание на bTV. Ако спрат още едно предаване, ще стане тенденция и ще се види, че те нямат интерес от това предаване. Продължавам по този начин, докато те не прекалят", каза Трифонов.

Той анонсира, че в "Шоуто" на 19 април смята да излъчи собствено "разследване срещу Валери Симеонов" (съпредседател на Обединените патриоти), но подозира, че отново ще бъде спряно.

Трифонов посочи, че е готов да спре предаването си във всеки момент, защото "насила хубост не става" и че няма да търпи да спират готови епизоди.

"Смятам, че bTV трябва да са доволни, че има качествено предаване, което носи и реклами", каза той.

"Аз имам отношения с bTV, но те сами решават за програмата си. Аз съм партньор на bTV. Не съм техен служител. Те не могат да ми спират предаването, могат само да не го излъчат", посочи още той.

#1 Пасарелка 19.04.2017 в 16:51:36

Естествено, че остава! Някой да очакваше нещо различно? Слави -The Commoner: https://en.wikipedia.org/wiki/Commoner

#2 ImaIma 19.04.2017 в 17:06:08

@Гризли | 19.04.201715:57 Пасарелка, Слави не е толкова глупав, че сам да скъса договора! Нали после от бТВ ще го скъсат от съдебни дела за неустойки... Много по-добре е да продължава така, докато има извинителна причина за прекратяване Усмивка А иначе е голям досадник и отдавна омръзна с тъпото си шоу. Но поне казва неща, за които повечето хора ги е страх да говорят. Дали е с цел собствена реклама, дали е опит за промиване и манипулация, дали е в опит за извличане на бъдещи политически дивиденти - за момента това няма голямо значение! Важното е, че казва неща, които никой друг не смее да каже открито... И колкото и да преиграва, рано или късно ще стане фактор, най-вероятно политически. И тогава ще стане ясно точно какъв е и дали само се е правил...

#3 sim4o 20.04.2017 в 02:49:46

ImaIma | 19.04.2017 17:06 .. И колкото и да преиграва, рано или късно ще стане фактор, най-вероятно политически. И тогава ще стане ясно точно какъв е и дали само се е правил... ----------------------- Ами в моментите, когато се е обвързвал с политически каузи Слави е показвал, че е по-скоро градски проевропейски десен .. 1.Слави взе участие в борбата с Виденовизма и Мракобесието .. Да припомним .. неговото "Седем осем, и ще си паднала .." се превърна в химн на протеста на образованите и младите, срещу закостенялостта и опитите за ляв завой ..! на трибуната Слави бе на една ръка разстояние от Надето Михайлова и Костов ! 2.Слави вдигна от прахта Референдума на Росен Плевнелиев.. Да припомним ..един от най-хибридните наши президенти в кратката история на институцията, реши да пита народа за избори с мажоритарен елемент, дали да са задължителни и дистанционни .. Вихри враждебни се спуснаха над Плевнелиев и над въпросите, тъмни сили гнетиха злобно допитването .. .. паднаха повечето от въпросите на Росен .. Паднаха - но друг го смени, и толкоз! Младата смяна - Слави, реши да продължи подетото от Евроатлантиста-Президент и сам инициира почти същото допитване .. 3.В не едно и две предавания Слави ни ощастливи с весели скечове посветени на най-големите душмани на евроатлантизма .. Атака, ВМРО, Патриотите ..така както и в не толкова далечното минало Слави и неговите хъшове забраняваха завой на ляво за цялото общество, и в не едно и две предавания се забвляваха с образите на Виденов, с Жорж Гнчев, с Богомил Бонев, с Арлин Антонов .. и всякаквите там конкуренти на СДС ! Та градски десен .. дори и самият той да не е бил протестър и седераст и да не е подскачал насам-натам из софийските улици след Йоло Денев , Слави без съмнение си е десен! Градски автентичен евродесен! Така мисля

#4 Пасарелка 20.04.2017 в 13:14:59

ImaIma, Слави въобще не е глупав! Нито за миг не ми е минало през ума подобно нещо! Той е хитър нагаждач - вече писах в предишни коментари своето определение за този типаж - ШУТ на Властта. Както е известно от историята, придворните шутове винаги са били много близо до управляващия и то винаги по време на веселба. Освен да развеселяват купонясващите властници, обаче, шутовете често са имали и много по-сериозни роли в политическия живот. Шутът сякаш изравнявал умния и глупавия, преуспелия и нещастника, бедния и богатия, въвличайки всички в животворния изначален хаос...В средновековна Европа шутовете изпълнявали важна роля за привилегированата класа. Поради липсата на свобода на словото високопоставените не можели открито да критикуват краля, а кралят не винаги можел да си позволи да критикува особено влиятелните аристократи. Заради тях това го правели шутовете. И то често в завоалирана форма. Ако шутът преминавал границата на позволеното, то наказвали него, а не аристократите. Чрез изпълненията на шутовете представителите на привилегирования елит се уведомявали един друг, а също и краля за своите претенции, жалби, критика или особено рисковани предложения и идеи. Шутът се е считал за своеобразен символичен близнак на владетеля

Новините

Най-четените