Песента, с която Поли Генова отива на Евровизия

Песента, с която Поли Генова ще участва в Евровизия през май 2016 година в Стокхолм, беше официално представена. В изпълнението се е включил и Теодосий Спасов.

Автори на „If love was a crime" са композиторите и музикалните продуценти Борислав Миланов и Себастиан Арман, както и шведският композитор Йоаким Бо Персон. Поли Генова е съавтор на текста. Песента има звучене, типично за летните хитове.

Беше представено и видеото към парчето. В него са включени кадри от "Под прикритие", а главни герои са Поли Генова и Ивайло Захариев, който изпълнява ролята на полицая под прикритие Мартин Христов.

Вижте видеото към песента:

#1 Rodrigo Diaz de Vivar 22.03.2016 в 13:41:15

Тази песен не впечатлява с нищо. Едва ли ще накара някой да си я тананика или да танцува на нея. Събрани звуци без да оказват някакво влияние на слушателите.

#2 деграданта 23.03.2016 в 08:21:04

На мен пък ми хареса песента. Да, няма да взриви класациите и да се нареди до Адел, но това е ЕвроВИЗИЯ, кога пеенето е било приоритет там? Родриго, просто имаш по-големи очаквания, а не би трябвало. В моя случай песента даже ги е надхвърлила...

#3 erzsebet 23.03.2016 в 10:50:18

Някой може ли да си изтананика песен, спечелила Евровизия? Въртят ги по радиото известно време след конурса. Тази песен, въпреки че не е ярка и запомняща се, има приятно и модерно звучене. Достатъчно ритмична е, за да не заспи драгият слушател. Не е шокираща, но пък често най-стряскащите изпълнители остават втори или по-назад в класацията. (Пример: Андрей Данилко, а.k.а. Верка Сердючка). Да, веднъж спечели мъж с рокля и нарисувана брада, но пък песента му имаше всички данни да спечели Евровизия - незапомняща се, приятна, модерна мелодия. Накратко, и мен тази Поли приятно ме изненада. България досега не е изпращала изпълнител със съвременно звучаща песен.

#4 Дракон с кисело зеле 23.03.2016 в 11:48:53

erzsebet | 23.03.201610:50 Някой може ли да си изтананика песен, спечелила Евровизия? --- HARD! ROCK! HALLELUJAH! HARD! ROCK! HALLELUJAH!

#6 Дракон с кисело зеле 23.03.2016 в 16:02:03

Уебкафе, май ще ни приключат отношенията. Ако не разкарате малоумната забрана за използване на адблокер, край. Изключих го само за да мога да ви го кажа. Има сайтове, където не използвам такъв софтуер, но вие просто не го заслужавате с малоумните си кликбейтове, идиотската модерация и неграмотните статии, да не говорим, че рекламите ви са прекалено инвазивни за мен. Отварям някоя новина и първото, което виждам, е някакво видео с реклама на самобръсначки. В момента отдясно на полето за писане на коментари стоят два огромни рекламни банера, заемащи сумарно почти една четвърт от екрана. Това прави сайта ви страшно неудобен за четене, а, предвид факта, че така или иначе няма какво толкова да се чете... Ще си намеря друго място, където да се драча с хората. Довиждане. Или сбогом - от вас зависи.

#7 deowin 23.03.2016 в 16:39:30

Песента ми се стори ОК, даже леко catchy. Ако я чуя 4-5 пъти вероятно ще почна да си я тананикам. Иначе на Рыбак и аз му се кефя, неговите са доста леки и супер заразни (Котик!).

Новините

Най-четените