Подписите върху колата в Каварна - увреждане на общинска собственост

Поставянето на подписи на рок звезди върху емблематичната кола в Каварна е увреждане на общинска собственост. Това каза кметът на общината Нина Ставрева. По уникалния автомобил автографите са си оставили Алис Купър, членовете на Deep Purple, Джой ди Майо, Джоуи Темпест, Таря Турунен, Саймън Райт, Дий Снайдер. Там са автографите и на режисьора Емир Костурица и актьора Том Беринджър.

Миналата седмица стана ясно, че колата се продава за 30 000 лева. „Този автомобил е общинска собственост, не го продавам аз, а общинският съвет", заяви Ставрева.

Ставрева посочи, че Каварна е била и ще бъде рок столицата на България, но издание на „Каварна рок фест" тази година няма да има. Тя обясни, че общината не е успяла да се свърже с промоутъри, които да организират този фестивал, а общината няма финансов ресурс, който да обезпечи провеждането на такова мероприятие.

Въпреки че няма да има рок фест тази година, ще се проведе традиционният концерт за посрещане на първоюлското утро на Камен бряг.

#1 rare case 07.06.2017 в 11:40:33

Рок + червена кифла?!?! Ужасна и невъзможна комбинация! Горкият Дио, добре че не го доживя.

#2 nikoko 07.06.2017 в 11:54:11

Тази е малоумна, ама да им е честита на Каварненци да не съм я избирал аз.

#3 JB 07.06.2017 в 13:49:23

"Въпреки че няма да има рок фест тази година, ще се проведе традиционният концерт за посрещане на първоюлското утро на Камен бряг." Разбира се, ще има и музикално съпроводство - Йосиф Кобзон ще пее "Июльское утро".

#4 pixie 07.06.2017 в 15:21:54

А бе щом има импийчмънт за президент, няма ли подобна процедура за такива вредни кметове и кметици? Като пречат на развитието на мястото и региона, който управляват, да бъдат предсрочно отстранявани. Да ги видим тогава ще си кютат ли спокойно и пречат до края на мандата или ще се напъват да бъдат по-полезни.

#6 паяка 10.06.2017 в 22:00:25

Формално погледнато ( счетоводството, одита и правото, се опират на точката, алинеята, баланса и салдото) наистина е така, независимо от фетишите на маняците към техните култове, за които пък осребряването е кощунство.

Новините

Най-четените