Красимир Каракачанов: Опитите да се правим на либерални не водят до нищо добро

Вицепремиерът Красимир Каракачанов иска промени в Наказателния кодекс, които ще предвиждат доживотен затвор без право на замяна при извършени тежки престъпления.

В ефира на Нова ТВ той допълни, че най-вероятно няма да получи подкрепа на предложението си нито от обществото, нито в Европа.

"Обединените патриоти" искат и отпадане на съкратено съдебно следствие при умишлено причиняване на смърт, тежка телесна повреда или ако извършителят е бил пиян.

Според Каракачанов опитите "да се правим на много либерални и хуманни" като следваме европейската конюнктура не води до нищо добро.

Той даде пример със задържания за убийството на водещата Виктория Маринова - Северин Красимиров, който може да получи 30 години лишаване от свобода, но да поиска помилване след 15-20 години и да бъде освободен.

Вицепремиерът и министър на отбраната определи тази възможност като "много реална" и определи Красимиров като "изрод". По негово мнение такива хора не се "поправят" в затвора.

Той коментира и идеята за химическа кастрация на извършителите на тежки криминални деяния - идея, която даде още през 2016-а.

Каракачанов подчерта, че подобна мярка не е предлагана като законова инициатива, но е добре да бъде обсъдена.

Предложението за химическа кастрация напълно подкрепя евродепутатът Ангел Джамбазки. В "България сутрин" по Bulgaria OnAir той каза, че е убеден, че смъртното наказание трябва да бъде върнато.

Според него ако не бъде върнато, то поне трябва да се въведе химическа кастрация на извършителите - практика, която по мнение на Джамбазки съществува в други страни.

#1 TheRock 15.10.2018 в 10:07:13

Всички помним депутатът - педофил Кузов от АТАКА! За него химическа кастрация кога?

#2 explorer 15.10.2018 в 10:33:30

показателно е до колко липсва разсъдък и логична мисъл в повечето ни управници. Ако не се правехме на либерални, всички отявлени бивши функционери на БКП трябваше да последват съдбата на Чаушеску, а всички бивши комсомолци-натегачи, с настоящия военен министър на чело, да чукат камъни в Белене до живот, защото не могат да се поправят.

#3 sim4o 15.10.2018 в 10:57:27

Левичарчетата-либерали пак се емнаха да квичат .. Мъчат се, да затлачат Дискусията с малоумно соросоидно бръщолевене не по темата - то такъв им е адетът! Ако им плеснем в лицето факти и данни, се емват да точат лиги и да бръщолевят налудно ни в клин, ни в ръкав .. Ето - решиха, че тука е мястото да ни припомнят за комсомола и за Владо Кузов.. А иначе Краси е прав , пък и на неговото мнение са и видни европейци и посолството на САЩ - ето какво е станало СНОЩИ ! ..."Цигани нападнаха с брадви и мотики полицията в Гълъбово, жандармерия от Пловдив едва е усмирила тълпата.. ...Гълъбово е обградено от жандармерия, предаде БГНЕС. .. ... . Те са потрошили патрулния им автомобил. Има ранени полицаи. Голяма група от махалата се е насочила към районното управление и го обградила. . Инцидентът е продължил с часове. Извикана е жандармерия от Пловдив да помага на местните сили на реда. .. 5 души са в ареста. Изяснява са съпричастността на други лица към снощния инцидент..." Oт САЩ и Европа са ни обещали подкрепа за разследване при подобни инциденти .. СВЕТЪТ Е С НАС! Ето само няколко примера: .."Еврокомисарката по правосъдието, потребителите и половото равенство Вера Юрова (Чехия, АЛДЕ) беше сред първите, които реагираха в "Туитър" ... с думите, че е шокирана и с призив за бързи действия за изправяне на отговорните пред правосъдието.." .."Последва вълна от реакции на членове на Европейския парламент, като се започне от шефа на най-голямата политическа група (ЕНП) ... Манфред Вебер.." .."шефът на правосъдната комисия Клод Морайс ("Социалисти и демократи", Великобритания) написа писмо до директорката на Европол с искане да има готовност да осигури експертна подкрепа за разследването. .." Вдигни очи, светът е с нас!

#4 TheRock 15.10.2018 в 11:28:34

СИМЧО, като спрем да се правим на либерали, ти първо ще дадеш фира. Защото ти и такива като тебе сте боклуци подлежащи на инсинерация.

#5 TheRock 15.10.2018 в 11:31:49

Каракачанската агентурна мърша, не разбира че точно либерализма го спаси от химическа кастрация. Защото това щеше да е наказанието за агентите на ДС, да нямат поколение. И щеше да завърши житейският си път в приют за бездомници.

#6 TheRock 15.10.2018 в 13:06:56

Ето, и в Дания спряха да се правят на либерали: В ДАНИЯ ПАРЛАМЕНТЪТ ОБСЪЖДА КРИМИНАЛНА ОТГОВОРНОСТ И ДОРИ ПРИСЪДА ЗАТВОР ДО 12 ГОДИНИ (!) ЗА ОТКРИТО ИЗРАЗЯВАНЕ НА ПОДКРЕПА НА РУСИЯ!! http://um.dk/en/news/newsdisplaypage/?newsid=1df5adbb-d1df-402b-b9ac-57fd4485ffa4 http://sprotyv.info/ru/news/kiev/v-danii-hotyat-vvesti-ugolovnuyu-otvetstvennost-za-prorossiyskuyu-poziciyu

#7 sim4o 15.10.2018 в 13:26:05

TheRock | 15.10.2018 11:28 СИМЧО, като спрем да се правим на либерали .. ---------------- Що бе? Либералствайте си на воля! Вейте червени знамена, бийте на чувство заради Истанбулската Конвенция , лейте сълзи заради правата на малцинствата и джендърните групи, попържайте Тръмп.. Воля ваша !

#8 TheRock 15.10.2018 в 13:37:54

Симоч, аз лично се радвам че либерализма свърши. Никога не забравяйте, че тоягата има два края и както вие може да я въртите, така и друг може да я върти. И като гледам каква измет сее събрала под знамената на АТАКА и ВМРО то вероятността безлиберлната тояга да си стовари по вашите гърбове е много голяма. Сидеров уж е против циганите а вика цигански оркестър да свири чалгария по кръчмите а той самият е на барабаните, същото го направи и с онова недоразумение Гери-Никол. Депутати - педофили има в АТАКА, доказан факт с присъда, кандидат за химическа кастрация. Депутати с небългарски имена е пълно в т.нар. "патриоти", Каракачанов е небългарска фамилия, Джамбазки също, а за "патриотката" Султанка - зам. министър. не става и дума. Време е да сложим край на либерализма и да приключим с лицемерните патриоти - продажници.

#9 deowin 15.10.2018 в 16:18:41

Тлъстогушест дебилен министър правораздава и призовава към фашистки прийоми за разправа с нежеланите елементи на обществото, защото според него няма истински "либерални и хуманни" хора, има само такива като него, дето само от време на време се правят на такива за да замажат очите на ЕС за едни пари. Според неговите собствени думи. Това ви е управлението на държавата днес, тези хора си избрахте. Тотални идиоти. И вие, и те.

#10 sim4o 15.10.2018 в 17:07:45

TheRock | 15.10.201813:06 Ето, и в Дания спряха да се правят на либерали: В ДАНИЯ ПАРЛАМЕНТЪТ ОБСЪЖДА КРИМИНАЛНА ОТГОВОРНОСТ И ДОРИ ПРИСЪДА ЗАТВОР ДО 12 ГОДИНИ (!) ЗА ОТКРИТО ИЗРАЗЯВАНЕ НА ПОДКРЕПА НА РУСИЯ!! http://um.dk/en/n ----------------------------------- Традиционното за Павенцето русофилно говорене ни в клин, ни в ръкав , стига да става дума за любимата му Русия .. Ама Павенцето - малоумно си беше и малоумно си остана.. В Дания в парламента са ЛИБЕРАЛНИ партии, а в Русия имаме десен консерватизъм.. На изборите в Русия ви натикаха червените знамена в дупетата .. За това се мразят леви и десни , датчани и руснаци.. а изцепката на Датския Парламент е заради вашето идейно ляво-либерастко безсилие. От както сложихте Станишката да е лидер на лявото в Европа, сте капо на избори - навсякъде ви бият, като мачка у дирек ..

#11 sim4o 15.10.2018 в 17:10:46

deowin | 15.10.201816:18 Тлъстогушест дебилен министър правораздава и призовава към фашистки прийоми за разправа с нежеланите елементи на обществото, защото според него няма истински "либерални и хуманни" хора, има само такива като него, дето само от време на време се правят на такива за да замажат очите на ЕС за едни пари. Според неговите собствени думи. Това ви е управлението на държавата днес, тези хора си избрахте... ----------------- Кафенцето открито развя червеното знаме и е на бунт, на борба, срещу коалиционното управление на България? И не се свени и от нагли обиди, по отношение на политици.. Нищо, че "дебилен министър" е съставомерно и е обида по средство за масова информация .. А за съдържанието и нарушаването на закона отговаряте ВИЕ , РЕДАКЦИЯТА Явно много ви е накипяло, кафенца..

#12 скучко 15.10.2018 в 17:11:27

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/bashta-momcheto-mi-spasi-4-ma-sas-smartta-si-a-ubietsat-mu-praznuva-s-uslovna-prisada Няма значение в какво общество живееш-либерално, демократично, тоталитарно деспотично, тиранично,...- но ред ,законност и справедливост трябва да ги има , иначе го няма и обществото.

#13 dedo adji 15.10.2018 в 18:34:32

Каракачанов не отива достатъчно далеч, не че това ще го спаси от еврогейския гняв. Дори да успее да наложи кастрирането, за което вероятността е нищожна, какво от това? Изродът няма да произвежда нови изроди, но си остава изрод. В най-добрия случай ще излезе след 20г, още способен и допълнително озлобен. В затвора никой не е станал по-добър. И отиват в канала огромни средства за съдържание и охрана. И се пропуска челния опит на новия голям брат. В страната на деосвин - най-демократичната демокрация на всички времена и всички земни кълбета - смъртното наказание се прилага в повече от половината щати. И в останалите полицията първо стреля и после пита. Вярно, че понякога покрай сухото гори и суровото, но при всички случаи загиват повече престъпници, били те и по-дребни, отколкото мирни хора.

#14 explorer 15.10.2018 в 19:17:46

@deowin, споделям мнението за министъра, но за избирателите само до някъде. У щатско как избрахте оранжевата зелка - същия боклук, само с повече права

#15 deowin 16.10.2018 в 15:55:29

>У щатско как избрахте оранжевата зелка У щатско поне народният вот беше с 3 милиона срещу Тръмп, а и всички големи градове и райони с висока концентрация на хора с образование и някакво що-годе резонно разбиране за света са дълбоко сини. В България няма нищо такова - ГЕРБ твърдо печелят избори вече 10 години (а и избирателната система не позволява извращения като това в САЩ), а големите градове гласуват с една идея, но и почти пренебрежимо по-разумно. >същия боклук О, не. Тръмп изобщо не е същият боклук като Борисов. Неимоверно по-голям боклук е. Дори най-невзрачните гафове на Тръмп не биха се разминали на Борисов, а за по-бруталните - забрави.

Новините

Най-четените