Изписаха от болницата пребитите нотариуси

Нотариусът Валентина Механджийска и дъщеря й Мира вече са изписани от болницата, съобщава в. "24 часа".

Двете жени продължават да ходят до лечебното заведение за смяна на превръзки и прегледи.

Те бяха нападнати на столичния бул. "Драган Цанков" в началото на тази седмица.

Двама мъже с качулки се нахвърлиха върху тях и започнаха да ги удрят и ритат в главата. Нападателите избягаха, след като очевидци се развикаха.

Засега разследването се води за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Ако се окаже, че Механджийска е била пребита заради работата си, обвинението ще бъде променено за нападение над длъжностно лице.

 

#1 dedo adji 30.07.2017 в 10:49:01

Моля за едно уточнение на заглавието. И двете ли са нотариуси? Или дъщерята работи в кантората на майка си. Не, че има значение, но е добре да се поставят точки над и-тата. Милицията ни сервира най-удобната версия за причините - хулигански подбуди. А бе хора, вие ли сте толкова прости или нас смятате за такива. Хулиганите, не че им съчувствам, не носят качулки и не налитат ей така, без всякакъв повод, на главна улица, посред бял ден. На всеки с два грама мозък е ясно, че побоят е по поръчка. Ама тук изниква едно затруднение. За да се разкрие поръчителят е нужно да се разследва работата на нотариуската. Ама то можело да стане само с нейно съгласие, а тя не го дава. Защо ли аджеба? Тук познанията ми по право куцат. Нотариусът магистрат ли е, и недосегаем като такъв? На един инженер, че даже и на журналист, могат да му изтърбушат апартамента и офиса и да му вземат компютъра и мобилния без да го питат. На нотариус не може. Сигурно има и друг член по казуса, но е забравен. Гарван гарвану.

#2 TheRock 30.07.2017 в 17:51:11

Я се скрий, дъртак прост! Кой го боли за твоите дебилни разсъждения???

#3 iii_krv 30.07.2017 в 20:10:58

Я нека да не се месим и спокойно да си ги бият тия нотариуси, те със сигурност си знаят що са ги били...

Новините

Най-четените