Няма кадри с насилие в телефоните на хванатите край Средец

Няма открити снимки и видеозаписи на сцени на насилие в телефоните на имигрантите, задържани в района на Средец на 15 октомври. Девет следователи и двама прокурори от Окръжна прокуратура-Бургас разследват случая, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В качеството на свидетел е разпитан граничарят Вълкан Хамбарлиев, който произведе изстрела, убил афганистанец. Като свидетели са разпитани и неговите колеги - двама полицейски служители, присъствали на инцидента. Пред 7 съдии от Окръжен съд - Бургас следователи са разпитали като свидетели 47 чужденци.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване причините за смъртта на чуждия гражданин. Назначена е балистична експертиза, дактилоскопна експертиза, техническа експертиза и две физикохимически експертизи.

Заключенията все още не са изготвени. Следствените действия продължават.

#1 HiFresh 19.10.2015 в 13:16:53

Вчера в района на надлеза Надежда, карайки автомобила си към центъра, бях притиснат и пресиран да освободя пътното платно. БМВ сравнително издухано със задни затъмнени стъкла, вътре доколкото успях да видя бяха двама младежи, които караха зад мене на метър и искаха да минат на всяка цена.. Само, че в дясно имаше колоно и нямаше как да им дам път. В момента в който това ми се отдаде, аз ги пуснах, но им присветнах с дългите светлини, т.е. им направих забележка. Те моментално забавиха колата си и буквално спряха пред мен. Аз за всеки случай светкавично свалих колана, тъй като не знаех какво ще предприемат. И така казуса е следният. Ако някой от тях беше слязъл и започне да ми рита автомобила или да се опитва да отвори вратата, какво трябваше да направя? В този момент бях готов ако това се случи, просто да извадя законно притежавания ми пистолет и да ги изплаша, произведайки изстрел във въздуха. Над автомобилите обаче беше надлеза Надежда и сега си мисля, че можеше да се получи случаен РИКОШЕТ. Всичко, което описвам до тук е реално, само че мутрите явно решиха, че мястото не им пасва да излязат и потеглиха с мръсна газ. Решението е може би в рикошета или сваляне на гащите?

#2 Vincent MoFo 19.10.2015 в 18:24:22

Е, как ? Нали разни измислени наци псевдосайтчета бълваха новини, че ИД вече нападала булгарустана. И ме вече от циганска държава, ще ставате арабска. Хехеххх

Новините

Най-четените