Фотогалерия: Хиляди на митинг-концерта на Слави Трифонов

Десетки хиляди души се събраха на Орлов мост в София за концерт в подкрепа на референдума, иницииран от "Шоуто на Слави". Хората бяха по протежението на Цариградско шосе до алея "Яворов".

"Крайно време е нацията да отвоюва гражданските си права. Вие сте суверена, а не парламента, правителството или президента" - каза Слави Трифонов пред събралото се множество. „Те са ваши подчинени. Ако някой не е разбрал, тази вечер ще го разбере болезнено", допълни той.

Сцената беше с лице в посока "Плиска". Сред гостите, които се появиха на сцената, бяха Миро, фолкпевицата Преслава и рапърът Криско. Между изпълненията хора от инициативния комитет на референдума изнасяха кратки речи.

Цялата столична полиция беше ангажирана за събитието. Концертът премина спокойно, без ивциденти. Заради пиянски прояви са арестувани двама души.

След събитието малка групичка без ясна цел отиде пред парламента, охранявана от полицаи.

Концерът  приключи малко преди 21.00 ч. По предварителни данни са присъствали над 60 000 души.

Вижте в галерията снимки от концерта.

#1 Виктория Пенелопова 07 29.10.2016 в 21:29:45

"There's a feeling I get, When I look to the west, And my spirit is crying for leaving.." уууу, уууу

#2 sim4o 29.10.2016 в 21:48:21

Напомня ми, случката Викенце далечната вече 1997г и митингите на седерастите .. подобни песни, подобни хора, подобно настроение .. дата 15.01.1997 " ..СВЕТЛАНА ДЯНКОВА: Благодарим на всички млади хора, които са тук. Ние ви обичаме. Но сега тук ще излязат едни други млади хора, които вие много обичате. Познахте ли кои са? КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ: Здравейте събудени, истински, горди българи. За първи път, когато бях тук, на този площад, на първия голям митинг, бях на 23 години. Сега съм на 30. Искам да се обърна към всички млади хора. Млади не само по възраст, но и по дух. Този път да не си тръгваме от тук преди да постигнем окончателна победа. ХОРАТА: Победа! Победа! СЛАВИ ТРИФОНОВ: Искам да предупредя всички управници сега и за в бъдеще, че ако не внимават ще се случи какво? .. .. ще настане боят. СЛАВИ ТРИФОНОВ: Пее . /"Боят настана"- аранжимент Евгени Димитров, албум "Хъшове" 1996 издател БМК https://www.youtube.com/watch?v=EPtRcTznUh8 / ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ: Искам да кажа, че няма да ги чакаме до 9. 7, 8 и ще са паднали. СЛАВИ ТРИФОНОВ и ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ : .. пеят /"Тайсън кючек"- албум "Хъшове' БМК 1996/ ... .." ХОРАТА : .. Седем осем и ще си паднала, седем осем и ще си легнала .." ---------------------- Седерасти сър!

#3 dedo adji 29.10.2016 в 22:08:18

60 000 души спокойно биха могли да се съберат на стадион Васил Левски, на хвърлей оттам. Защо е било необходимо да се парализира половин София. Не, че нещо ми бърка, аз спокойно си пих аперитива на 500 км, ама шопите и те са хора.

#4 Виктория Пенелопова 07 29.10.2016 в 22:14:20

Симчо, спомените ти са в резултат на напреднала деменция и/или патологични асоциации. Когато наричаш желаното реално и когато даваш желани имена на реалността. Много си мъничък и незначителен, за да казваш какво се е случило през 1997-ма. Била съм там и нямам нужда от деформираните ти преразкази. Опитай с децата и внуците си. Може и да ти вържат.

#5 dedo adji 29.10.2016 в 22:30:08

Симчо, Камен и Тончо още ги гледам от време на време, Слави не го гледам вече, но го знам, а w t f беше Светлана Дянкова?

#6 sim4o 29.10.2016 в 23:51:53

Виктория Пенелопова 07 | 29.10.201622:14 Симчо, спомените ти са в резултат на напреднала деменция и/или патологични асоциации. Когато наричаш желаното реално и когато даваш желани имена на реалността. Много си мъничък и незначителен, за да казваш какво се е случило през 1997-ма. Била съм там и нямам нужда от деформираните ти преразкази. Опитай с децата и внуците си. Може и да ти вържат. -------------------------------- Нямам НИКАКВИ СПОМЕНИ, душко мила Викенце! На седерастки митинг НИКОГА ПРЕЗ живота си не съм бил и това за "седем, осем и ще си паднала" не е НИКАКЪВ преразказ! Събитията на митингите на СДС са описани подробно! Ей това, дето съм го постнал е копи-пейст от Интернет. Не АЗ съм ги описвал.. П.П А и внуци нямам ... ТИ на внуците разправяш ли за митинга, за подскачането, за бунт, за борба, кат за една ближна, обща веселба? Я ТИ си спомни .. слушахте ли, седерастите, "Боят настана" " Не съм избягал" и "Тайсън кючек" (албум "Хъшове, 1996 издател БМК) .. Не? "седем, осем .. и ще си паднала"? Не си щракала с пръсти, не си задвижвала ханш в ритъм? Ми я вземи Гинко Билоба, преди да разправяш на внуците! Поздрави

#8 sim4o 30.10.2016 в 00:05:38

5dedo adji | 29.10.201622:30 Симчо, Камен и Тончо още ги гледам от време на време, Слави не го гледам вече, но го знам, а w t f беше Светлана Дянкова? -------------------------- Нямам никаква идея - сигурно някаква мома седерастка .. Може от градския седерастки комитет да е била, кой да ти каже .. А пък Тайсън за който стана дума , доколкото знам , е американски боксьор! Цитирал съм факти за митингите от сайта "Преход" .. там си има и за Славито, и за Надето таекуондистката , и за Бат Петьо , и за Джеров ,за скачането, за кючека и за сплотяването на трибуната и общото броене "седем, осем".. Ей любезно го предоставям сайта, че седерастите ги гони май старческа деменция (оказа се, аз май съм по-млад от паплачта соросоидна ) - да четат, да си припомнят младостта! На вси соросоиди - книги да четат : http://www.prehod.omda.bg/page.php?IDMenu=559&IDLang=1 П.П А книгата дето я препоръчах? "Орлов мост"? .. Названието е култово и намеква за протестърство още от лавицата в книжарницата! Да, но протестърското подскачане и "Тайсън кючек" са само фон, за една любов на двама от водачите на протестърите . .. момче и момиче, приближени лично до Йоло Денев! Айде, който иска, след като прочете за митингите и си припомни младостта , може да се разтърси и за "Орлов мост" https://www.helikon.bg/books/114/-%D0%9E%D1%80%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82_196405.html Ей как ви връщам в младостта, а? Пич съм, нали! Поздрави

#9 sim4o 30.10.2016 в 00:15:28

Виктория Пенелопова 07 | 29.10.2016 22:14 Много си мъничък ... за да казваш какво се е случило през 1997-ма. ------------------- 1. Да бе Викенце, явно си ми кака! Ама пък чета за това какво се е случило! Виж как ти дадох безценен линк - инфо за всички седерастки митинги! Има да ровичкаш сега, да изтриваш издайническа сълза .. спомени, спомени .. ще те връхлитат, мили и сладки! ------------------------ Mako | 30.10.201600:00 Ейййй, ама тези наистина взеха, че се сплотиха непременно! ----------------------- 2.Умее Славито да сплотява непременно не от вчера. То е било , според писаното, на митингите на СДС, против Виденов .. на трибуната, барабар с Тончо Токмакчиев и Камен Во .. и е пяло, Славито "Тайсън кючек" а Надето Таекуондистката, Бакърджиев, Джеров, А.Йорданов са били сплотени непременно и са се поклащали и са подпявали "седем осем, и ще си паднала.." --------------------- Малко си бие на седерастка селяния , да подкрепя коментара на Мануелчето Геренова под една друга тема ! Поздрави

#13 sim4o 30.10.2016 в 08:47:53

Абсолютно не е културно,Мануелче,да се пречи на движението. Сещам се за седерастите тъпи-те я въведоха тази мода.. Ей в линка дето го дадох.. Има там и за митинга 1990. Иначе хората казват"тези,които оправдаваха 70 лумпени да блокират Орлов мост и София една година,сега са бесни че 70 000 ще са на Орлов мост една вечер!" Соросоидна сган,Мануелче..те са си такива.. тъпи,нагли,лицемерни и с двоен стандарт! Иначе Славито вярно ходи на разни мероприятия и пее ... а до него - държанки на престъпни босове! Ей дадох линк за случилото се на 15.01.1996 ... митинг против Виденов.. ОК .. ама песните малко чалга (албум "Хъшове 1996 БМК) отдолу-седерастката селяния скача .. а до тебе на трибуната държанката на Алексей Петров-Трактора.. Наистина,Мануелче, е трябвало Слави да се замисли дали да участва..ако държи на доброто си име. Права си за това напълно! Поздрави.

#14 dedo adji 30.10.2016 в 08:53:50

Мануелче, след дълги и напрегнати размишления стигнах до заключението, че за стадиона трябва да се плаща, а мостът е гратис. Ама, че логистиката на събитието излизала по-скъпо, Фъндъкова имала бол пари, платила. От вашия джоб, не от своя. И се получи най-големият предизборен митинг. Имаш ли сведение, дали "Къде си вярна ти любов народна" са я пели с оригиналния текст или с редактирания, да не обиди някои малцинства? Всъщност, ти няма как да си чувала оригиналния, той беше редактиран още през социализъма. Компанията, която така мило описваш ми е напълно непозната, и смятам да си остана в това блажено невежество. Ама защо така грубо с Преслава? Не, че мога да я отлича от, да кажем, Белослава, но съм чувал, че е певицата с най-големите ЕСТЕСТВЕНИ цици. Това все пак е голям талант, даже два. И в края на краищата, ако проституира го прави със своето тяло, не с твоето.

#15 sim4o 30.10.2016 в 09:06:00

Дедо Аджи.. Ама то и за йолоденевите протестъри може да се пита-"що не идат някъде другаде,а лежат..70 човека на асфалта?"И то не за една вечер,почивен ден..а почти цяла година. Не ли? А държанка на Трактора да е на трибуната що да е по-хубаво от това Преслава да е до тебе? Та е права Мануелчето.. Наше момиче е тя..ей как е против сороспидното лицемерие!

#20 dedo adji 30.10.2016 в 09:55:46

Благодаря, Мануелче. Спести ми яда, че не съм ступал Бурмата да му я отнема. Бяха ми паднали веднъж две подобни на 23 годишна, мерси, повече не ща. Как да не те обича човек и да не те сънува като луда жаба. А подлякът Симчо, уж съмишленик-националист иска да ми я пробута. Улавия емилчо не му обръщай внимание. Той изглежда не е успял да се присламчи близо до трибуната, а може и да са го преджобили в тарапаната и сега беснее. Ама и вие ми скривате топката. Аз не успях да преброя всички източници, които цитирате, камо ли да ги следя. На мен, като скромен сиромах човек, ми стига "по света и у нас", останалото го набавям от вас в кафето.

#21 dedo adji 30.10.2016 в 09:59:03

емиле, няма нужда целият български народ да ти чете менюто, яж си ги насаме.

#23 dedo adji 30.10.2016 в 10:04:17

... Не думай - общинските площи били гратис? Като изкараш две маси и столове на тротоара пред заведението ти, излиза ти безплатно? Хе, хе Смее се ... мако, аз съм клиент на някои заведения, които ти не си успял да издадеш и не им правя сметка на режийните разноски. Понякога се дразня, че ми препречват пътя, но ги заобикалям и ми минава. А ти чете ли фактура колко е платил Слави за общинските площи?

#30 dedo adji 30.10.2016 в 10:40:48

.... Не. А ти чете ли разрешението за безплатно затваряне на пространството около митинга, издадено от СО? .... За чий ми е да чета, бе/ма мако? Аз съм си рахат на 500км. Ти четеш за мене и потвърждаваш предположението ми. Мануелче, по-внимателно с мако. той/тя е самоотвержена борца за здраве и върховенство на закона. Неграмотни емиле, върни се на село и се отдай на менюто, което тъй щедро предлагаш.

Новините

Най-четените