6 най-желани от Зидан играчи, за които Реал ще се пробва това лято

Реал Мадрид няма за какво да играе до края на този сезон, но пред Зинедин Зидан стоят много важни решения за оформянето на бъдещия състав.

Със сигурност "кралете" се нуждаят от селекция и се предполага, че президентът Флорентино Перес е обещал звездни попълнения на Зидан, за да го убеди да се завърне на треньорския пост.

Реал действа по подсилването и вече уреди защитника Едер Милитао от Порто срещу 50 млн. евро. Останалите линии обаче също се нуждаят от попълнения и текат усилени слухове кои ще са най-големите трансферни цели през паузата.

"Ще има промени през лятото, но не мога да кажа повече", заяви Зидан след победата с 2:0 над Селта в повторния си дебют. Естествено, той не бърза да разкрива нищо, но именно в настоящите месеци трябва да планира трансферните ходове на клуба заедно с Флорентино.

Надеждите на феновете за бъдещето на Реал определено се възвърнаха след завръщането на Зизу, но сега те ще очакват и някой галактически трансфер - какъвто клубът отдавна не е правил.

Звездите, които испански и френски медии спрягат като най-желани от Зизу, ще бъдат доста трудни за привличане и ще струват огромни суми. Но най-вероятно програмата минимум е поне един от тях да се озове на "Бернабеу" това лято.

В галерията може да видите топ целите на Зидан и доколко е реалистично Реал да успее да ги привлече.

Новините

Най-четените