Топ трансферите, които очакваме в Англия до края на пазара

Въпреки че може и да не изглежда изключителен, този трансферен прозорец е достатъчно вълнуващ за отборите от Висшата лига, след като половината от голямата шестица счупиха трансферните си рекорди това лято.

След почти две години без нов футболист, Тотнъм брои 60 млн. евро на Лион за Танги Ндомбеле, Манчестър Сити привлече Родри от Атлетико Мадрид срещу 70 млн. евро, а Арсенал се договори с Лил за нападателя Никола Пепе за сумата от 80 млн. евро.

Челси е под трансферна забрана, затова и около тях няма толкова новини. Все пак, „сините“ могат да се похвалят с Кристиан Пулишич, когото договориха още през зимата, както и с оставането на Матео Ковачич на „Стамфорд Бридж“.

Ливърпул е доста тих на пазара, но след сериозните суми, платени за Върджил ван Дайк, Алисон и Фабиньо през изминалите няколко прозореца, „червените“ сглобиха изключителен състав, с който спечелиха Шампионската лига, и почти не се нуждаят от подобрения.

Нещата остават най-неясни при Манчестър Юнайтед, който има броени дни да реализира поне един от трансферите, към които се е насочил, тъй като тази година пазарът на Острова затваря ден преди началото на шампионата – на 8 август.

Какво очакваме да се случи дотогава? Вижте в галерията.

Новините

Най-четените