...А жената не е надуваема кукла

"Мъжът не е вибратор!" Това заглавие съвсем ме развесели. А жената не е надуваема кукла... Иска да е принцеса. И принцесите искат първо, най-напред и преди всичко да им намерят втората пантофка. Което обикновено не става на първа среща.

Някои мъже не са вибратори, да. Други стават само за това - или си мислят, че стават. Съвсем вярно си е и за жените - едни са надуваеми кукли, други не.

Но това му е хубавото на секса за една нощ - че правилата са ясни и определени за участниците. Това си е просто секс за една нощ. Не споделяте заедно съня си, сутрешното гушкане и кафето си. Не си подавате пастата за зъби, пръскайки се с вода в банята. Най-много някой да измърмори нещо за обаждане... някой ден, защо не, може би...

Малко сте гузни от споделеното за няколко часа - единият задължително повече от другия, но какво пък? Ние сме зрели хора, няма да си досаждаме. Макар че досадници винаги се намират. Пази, боже, от такъв "мед".

Тези таксономични единици съм ги класифицирала като "лепки". Самотни души, търсещи прилепчивост и претендиращи за някакви митични свои права, само защото са прекарали един-два-три часа в къде по-успешно, къде не физическо упражнение с една жена. От такива като тях аз лично гледам да бягам надалеч. И дано не ми кимне, ако се засечем в някое заведение... Ще ме е яд на мен си как съм могла да бъда с такъв ...айде ще се въздържа от определения.

Така постъпва една уравновесена и с добро самочувствие жена. Тоест аз.

И в това няма никакъв страх от обвързване - или страх да не бъда зарязана. Последното още не ми се е случвало. Просто когато една жена не те покани да останеш - или си тръгне посред нощ, значи нещо не се е случило както трябва - или има уважителна причина.

Ето някои от причините например: тръгваш си, за да направиш сутринта закуска на детето, защото искаш да се преоблечеш преди работа или поради човешката суета да изглеждаш супер за следващата среща вечерта.

Но ако някой/някоя те отрязва след последната пролята капка пот - е, значи всичко просто си е било дотам. И душата, цветята, свещите и прочие аксесоари за филмови декори в стил 80-те остават за следващ път. Все повече се чудя дали тези клишета не са някой дърт хитроумен пиарски трик на гастрономите и ресторантьорите. Такова продуктово позициониране има в тия филми.

С удоволствие чакам покана за печени зеленчуци на огън. Може и картофи и лук, заровени във въглени, и после едни карти и бутилка вино... Малко фантазия и креативност, моля. Вечерята на свещи е толкова изтъркана - със същия успех може да си хапнете малко junk food на Моста на влюбените. Стига някой от двамата да не е твърде фиксиран върху свещите и липсата им да му причини душевни рани.

Когато нещо е to be continued, то просто си става, нали? В крайна сметка така започва всяка една история - от една нощ. Едни си тръгват, за да не ги видиш никога повече, други...

Хайде, догони ме... Бягай, обичам те.

#3 boris 09.11.2010 в 11:17:41

.....и тогава принцът целунал жабата и тя се превърнала в принцеса!........С кайма и кашкавал!

#4 GohoBG 09.11.2010 в 11:45:53

абе на БГ жените няма да им уврат балалайките, че нещата трябва са симетрични и огледални, за да са хармонични и стабилни... , в търсенето на принцовете попадате на Принца от комиците, или някоя мутричка с повечко лесни пари и после стаа... гоуемата мЪЪЪка приземяване момичета, приземяване!!! както бе казал Тато

#5 fALLEN 09.11.2010 в 11:56:27

кои се оплакват най-много? и мъже и жени? е на тоя въпрос като си отговорите, ще ви станат ясни много неща.

#6 Art Pepper 09.11.2010 в 12:01:19

Трябва да призная че авторът определено има талант, и че има и много добри статии, но тази е леееееко, как да кажа - медиокритет, или на български език: посредствено, а посредствеността трябва да се избягва - според мен. Това е и основната причина да не снимам старите дървени къщи в Жеравна нпр., посетена от особата ми миналия уик-енд, и да се прибера със стотици приличащи си снимки, а да търся нещо по-.... концептуално.

#7 boris 09.11.2010 в 13:09:22

...А жената не е надуваема кукла ------------------------------------------------------------- Как да не е бе!? Моята е точно такава, купих я с намаление от един сексшоп в Дружба, който се местеше.

#8 Лични финанси 09.11.2010 в 13:36:31

Не последното, а ПРЕДпоследното изречение съдържа всичко: --------------------------------- В крайна сметка така започва всяка една история - от една нощ. --------------------------------- А ето вълничката, предупредила за горецитираното цунами: -------------------------------- И дано не ми кимне, ако се засечем (...) Ще ме е яд на мен си как съм могла да бъда с такъв... Така постъпва една уравновесена и с добро самочувствие жена. Тоест аз. -------------------------------- Ако една жена да иска да е принцеса, не може да се държи като надуваема кукла.

#9 Charles Grant 09.11.2010 в 14:14:51

Аре стига с тия курвенски истории! Авторката я клецат сексуално неудолетворени мъже, а тя се мисли за кари брадшоу.

#10 randome 09.11.2010 в 14:17:27

цитат "Хайде, догони ме... Бягай, обичам те." А според мен "еманципация" означава "равенство". Всяко "залитане" е "крайност". "феминизъм"????(къде са целите???формулироФкЪ МОЛИМ). или другата крайност "еманци-ПАТКА"....сори за "етикета" докато се "определите"- вие гоните "синдром-АЗ ПЪК НЕМЪ ДЪ ИГРАЙ-Ъ". не става с "бой по тиквата"(ставаш с левия крак-другия ти е виновен,,,,ставаш с десния крак-ПА ДРУГИЙО ти виновен), просто при този метод ще си останете "надуваеми кукли". АЗ също "Искам"да се отнасят с мен като с "кралска особа-ПРИНЦ"???? мЪ требе да си го!!!! "заслужа-изработя (дали с цигански кълбета или с наколенки) както ми "стиска" ". приятно еманципиране- мили дами.

#12 boris 09.11.2010 в 14:54:25

Е то е ясно- феминистките са жени които се борят за Феминизмът (от англ. и фр. feminism, feminisme, които пък произхождат от лат. femina "жена") - по уикипедия, и стремят към образ и поведение - пълно противоположност на името на движението им

#13 pc5 09.11.2010 в 14:57:33

Нещо не разбрах - ако авторката има самочувствие на не знам каква си жена, защо си ляга с такива, дето после не иска да ги вижда?

#14 Rowan 09.11.2010 в 15:56:46

Аз пък хванах само рекламата в 25-тия кадър: "Така постъпва една уравновесена и с добро самочувствие жена. Тоест аз." Кърти миФки направо!!!

#15 Rowan 09.11.2010 в 16:05:56

И за протокола, на жена дето ми е пуснала първата вечер, последното което ще ми мине през ума, е да покажа че я познавам, ако се засечем в някое заведение. При такива не се знае колко мъже в заведението ще се окаже че я "познаваме"

#17 Alice 09.11.2010 в 16:42:01

Направо му разтапят на човек сърцето призивите за нежност и духовност. Не виждам как това пречи на секса за една нощ, който се е случвал на всеки... Нали в крайна сметка за да почнеш една връзка, трябва да минеш през това? Нещо не мога да разбера какво курвенско има, ако си преспал с някой и повече не искаш да го видиш

#20 Alice 09.11.2010 в 16:56:32

Правя им тест първо - питам ги обичат ли Маклафлин, какво са чели от Уилям Уортън, гледам дали са им чисти обувките и да не им е мазна косата, това задължително!

#21 Лични финанси 09.11.2010 в 16:57:00

@Rowan (15) - снайпер!

Новините

Най-четените