ДУХовен курс за рускини

У нас има какви ли не митове за рускините. Много от тях са или плод на нечия мокра фантазия, или пък се коренят в разказите на някой вуйчо с бляскаво минало на черноморски гларус. „Ама те си се раждат научени" е доминиращото мнение за сексуалните способности на жените от необятната руска шир.

Е, както във футбола и най-добрите изпълнители на заучени положения тренират фаулове преди мач, така има и дами в Москва, които искат да отработят някои специфични ласки тъй да се каже... на сухо. Руската столица е един извънредно скъп град и, като го погледнеш, къде не са отишли 3500 рубли (около 104 долара) - защо да не ги дадеш за един интензивен курс по орален секс?

Горното звучи като синопсис на изключително долнокачествен порнофилм (от тези, които тайно се снимат у нас), но си е съвсем реален бизнес, основан на принципа, че щом има търсене, трябва да има и предлагане. Полага се и солидна теоретична база по отношение на мъжката мастурбация, чувствителните точки по половите органи. Навлиза се и в аспектите на ранимата душевност на силния пол.

Курсистките се трудят върху техниката си с помощта на изкуствени мъжки атрибути в реален (или нереален, зависи от гледната точка) размер. За 3 часа и половина се преподават около 50 различни техники.

Коментарите в руския уеб са разнообразни и повечето не са подходящи за четене на глас в присъствието на агресивни феминистки. „Мамо, завърших курс и скоро ще си намеря работа", представя си диалога един потребител. Друг се интересува дали накрая се издава валиден сертификат, а трети при вида на снимките отбелязва: „Една блондинка учи десет брюнетки. Мъже, вадете си заключения!"

#1 Desecrator 13.09.2013 в 21:53:14

Който се учи,той ще сполучи.

#2 еднажена 14.09.2013 в 22:41:18

http://www.youtube.com/watch?v=EmH4YlNdWAg

#5 еднажена 17.09.2013 в 19:43:26

Баба Тина и дядо Бауи знаят как(ви) са и през какво са минали, то си е за тях, но песента не е лоша В древността нерядко проституцията е била свещена - жените изкарвали пари за храма, зестра или обезпечавали вид сделка. Сам знаеш , че сексуалната енергия е способна на чудеса.И те така...до сега. Твърде е необичайно, според мен този тип обучение, все пак. Независимо от целта. Само погледни "пособията" Топчетата са като настъпени и някак изпръхнали. Не че разбирам, естетически погледнато. Пък и ако искат да оближат някого, защо просто не попитат как го предпочита. Човекът може да харесва зъби или пък мрази оралната любов изобщо. Има и изключения , все пак Или дървото оставя жената да прави каквото иска, пък тя - горката записва к у рсове.Не разбирам. http://www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk

#6 еднажена 17.09.2013 в 21:31:34

От твърде пространните ми, м/у другото осъществени вариации на взаимодействие, не толкова количествени, но съдържателни наблюдения със сексуална тематика, стигнах до извода, че за мъжа идеалната жена е със затворена уста , ако може безпомощна, тежко мигаща и дишаща, не знаеща къде се намира Шегувам се малко, от значение доколко се чувствате добре заедно Ако е забавно И се обичате истински ... Всичко е наред

Новините

Най-четените