Руски МиГ-29 катастрофира в Средиземно море

Руски военен изтребител МиГ-29 катастрофира при опит за кацане на самолетоносача "Адмирал Кузнецов" в Средиземно море.

Пилотът на самолета е успял да катапултира и е спасен от издирвателната служба на борда на "Адмирал Кузнецов". Няма опасност за здравето и живота му, се казва в съобщение на военното министерство на Русия.

Според информацията на руското МО, МиГ-29К е аварирал поради техническа неизправност по време на заход за кацане на няколко километра от самолетоносача, който се намира край бреговете на Сирия.

Няма информация за точното местонахождение на самия катастрофирал изтребител.

МиГ-29К e съветски многоцелеви палубен свръхзвуков изтребител от четвърто поколение, развитие на проекта МиГ-29.

Той е първият боен самолет на СССР, способен да излита от палубата на кораб и да се приземява на нея по обичайния начин с разбег и пробег.

МиГ-29К е на въоръжение във Военноморския флот на Русия и във ВМС на Индия.

#1 TheRock 14.11.2016 в 21:02:17

Къде му е ремонтиран двигателя?

#2 TheRock 14.11.2016 в 21:07:54

"Кузнецов" е само за излитане. За кацане е друг, но още не е готов.

#3 Уточнител 15.11.2016 в 00:51:23

„КУРЯЩИЙ КУЗЬЯ“ Е ТОРПИЛИРАН ОТ ПОДИГРАВКИТЕ В РУСКИ САЙТОВЕ, КОИТО ГО НАПРАВИХА ЗА ПОСМЕШИЩЕ НЕ ОЧАКВАХМЕ, руснаците да са толкоз тъпи. Да се изложат пред целиот свет. Ако нашите продажни медии покажеха само една малка част от приключенията на "Курящий Кузья", в България броя на русофилите щеше да се приближи към нулата. Между другото се разбра, че Американците нищо не отбират от методите на Хибридната война. Ако разбираха, щеха да нанесат страшен морален удар на руското самочуствие, като покажат всичко това на света. А може би разчитат на руските сайтове, които потопиха "Курящий Кузья" с подигравки... Това ръждиво корито е един монстер на технологичното ниво на 60-те години. Вижте (по-долу), какво има в него. Енергетичната му установка, гаче е на въглища (твърдят, че е мазут - за икономия) – пушека се вижда от Космоса (пак там). Това съоръжение не може да действа на ход - опушва Планетата. Требва да спре, за да излитат (евентуално) самолети. Повечето време го влачат (виж по-долу). Автоматиката (има селсини!) му е на нивата на 50-те години, само вижте контролните табла. Ел захранването е сбъркано (пак там), нема отопление, нема действаща ППС (виж пожарните коли на палубата – Е ТАКОВА ЧУДО НЕМА и никога не имало, НИКЪДЕ ПО СВЕТА!!!). На всичкото отгоре НИКОГА не е отработвал боен режим - ТОВА МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ!! Боже пази ги! Пълна скръб.ИЗЛАГАЦИЯ ПРЕД ЦЕЛИОТ СВЕТ. СНИМКА ОТ АМЕРИКАНСКИ СПЪТНИК http://by24.org/wp-content/uploads/2016/11/russian_overshue_new_resized.jpg ПРОХОД РОССИЙСКОГО МЕТАЛЛОЛОМА http://fakeoff.org/freak-show/rzhavoe-koryto-admiral-kuznetsov-do-kolikov-rassmeshilo-anglichan КУРЯЩИЙ КУЗЬЯ https://www.youtube.com/watch?v=Yy2R4RrW8xk САМОЛЕТОНОСАЧЪТ http://istinata.bg/?p=669 ТАКР «Адмирал флота Советского Союза Кузнецов». http://fakeoff.org/war/gordost-rossii-avianesuschiy-kreyser-admiral-kuznetsov-3

Новините

Най-четените