Елизабет Уорън: Тръмп ще отиде в затвора до 2020 г.

Американският сенатор и кандидат за президент от Демократическата партия Елизабет Уорън обяви, че настоящият държавен глава на САЩ Доналд Тръмп може да отиде в затвора до 2020 година. Тя направи изявлението по време на предизборно събитие в щата Масачузетс.

Според Уорън още преди следващите президентски избори в страната, Тръмп може да се окаже зад решетките заради действията си в Белия дом.

Тя рязко осъди расистките изявления, които Тръмп публикува на профила си в Twitter и предупреди, че нацията се намира в опасна ситуация на разделение в самото общество.

69-годишната Елизабет Уорън е сред най-известните демократи. Тя е остър критик на големите банки и нерегулирания капитализъм. В края на миналата година тя обяви, че се включва в битката за Белия дом.

Двамата с Тръмп имат дългогодишна вражда като той многократно я е наричал "Покахонтас" заради неуспешния й опит да докаже с изследвания, че има в кръвта си индиански корени.

#1 deowin 11.02.2019 в 16:59:37

>той многократно я е наричал "Покахонтас" заради неуспешния й опит да докаже с изследвания Не точно. Тръмп, в типичния си инфантилен стил на третокласник, я наричаше присмехулно "Покахонтас" и обеща да дари $1М ако Уорън докаже с ДНК тест, че има индиански корени. Точно заради това Уорън си направи ДНК тест, който доказа, че тя има такива корени. Тръмп, естествено, отказа да си изпълни обещанието. http://time.com/5425398/trump-warren-dna-bet/

Новините

Най-четените