Актьорите, които бихме гледали като Джеймс Бонд

На 5 октомври 1962 г. на голям екран излиза "Доктор Но" – първият филм за Джеймс Бонд. 56 години по-късно се работи по 25-ата екранна поява на Агент 007, а главният герой почти не е остарял. Как? С чудото, наречено "смяна на актьора".

Това кой ще е следващият актьор в ролята на Бонд през годините се превърна в една от най-любопитните загадки в шоубизнеса. Постоянно има предположения, а букмейкърите редовно обновяват коефициентите, за да изкарат някакви пари от комарджийски настроените зрители.

След много спекулации и заплахи, че "по-скоро ще си пререже вените", Даниъл Крейг все пак ще се завърне, за да изиграе Бонд за пети и последен път под режисурата на Кари Фукунага (True Detective).

Но загадката остава – кой ще го наследи? Спекулациите през последните години вече бягат далеч от оригиналния вид на персонажа – говори се за чернокож Бонд (и най-вече за Идрис Елба), както дори за жена Бонд.

Ние обаче решихме да заложим на по-стандартен избор – мъже актьори, всичките британци и всичките бели. Изключения са допуснати само що се отнася до цвета на косата.

Във видеото можете да видите кои актьори според нас биха били нелош, а може би дори доста добър избор за следващ агент 007.

#1 e-mil 05.10.2018 в 20:26:25

Чертите на Том Хидълстън не са чак толкова нежни. Гледате го зализан на стари снимки, но не сте виждали негови скорошни. Човекът в момента вече е на 37 и даже без брада не изглежда много по-различно от Даниъл Крейг, когато беше на 35. Нито пък от момчешкия вид на Тимъти Далтън, който на всичкото отгоре имаше трапчинки на бузите. Да не забравяме, че следващият филм с Крейг ще излезе през 2020, което означава, че по-следващият ще излезе най-рано 2023-2024. Том Хидълстън ще остарее още и то във възраст, когато това започва да личи. А на букмейкърите не виждам как можете да вярвате, при положение, че сами казвате как редовно обновявали коефициентите. Преди 8-9 месеца фаворит беше Джеймс Нортън. После го смени Том Харди. Преди 2 месеца напред излезе Идрис Елба. Сега пък Хидълстън... Четири фаворита само за една година? А има най-малко 2-3 години преди да разберем кой ще е следващият Бонд. Как да вярваш на букмейкърите?

#3 Kenny McCоrmick 06.10.2018 в 12:19:13

Хидълстън би станал идеален Бонд, освен това ще се впише в тенденциите - по-фин, по-нежен и по-обран. От него не лъха мачовщина - мечтата на #MeToo.

#4 e-mil 06.10.2018 в 13:09:11

Всъщност лицето на Рупърт Еверет най-много отговаря на оригиналната рисунка от Ян Флеминг. http://oi59.tinypic.com/264gw2e.jpg Само че е открит гей, пък и е стар - скоро ще стане на 60.

#5 Kenny McCоrmick 06.10.2018 в 15:45:08

Той и Люк Еванс е открит гей, ама и той се спряга

#6 e-mil 06.10.2018 в 21:04:24

Те много имена се спрягат, иначе как медиите ще привличат читатели? Само че при букмейкърите шансовете на Люк Еванс са по-ниски от тези на Емили Блънт и Анджелина Джоли. Даже няколко пъти по-ниски от тези на която и да е жена. А междувременно шансовете на Том Хидълстън за последното денонощие леко се понижиха. https://www.oddschecker.com/novelty/specials/james-bond/next-james-bond

Новините

Най-четените