И новият Джеймс Бонд идва на...

Джеймс Бонд се връща на екран през 2019 година. Ще има 25-ти филм от поредицата като той все още няма заглавие, но датата на излизане в САЩ е обявена за 8 ноември 2019 година. Информацията идва от продуцентите - Eon productions и от фирмата, която държи правата на агент 007 - Metro Goldwyn Mayer. Тепърва ще станат ясни името на режисьора и на актьорския състав.

Последният Джеймс Бонд "Спектър", с режисьор Сам Мендес и Даниел Крейг в главната роля, спечели 880 милиона долара от прожекции по целия свят.

Отново Даниел Крейг в главната роля?

Говори се, че продуцентката на сагата Барбара Броколи е убедила актьорът отново да се превъплъти в ролята на агент 007. Това обаче не е потвърдено. Както в киното, така и в реалния свят, около Джеймс Бонд винаги има мистерия.

Броколи е споменала и името на Адел за песен на филма, имайки предвид на невероятния успех на Скайфол през 2012-та година. Филмът получи Оскар за най-добра песен. Информацията е от Mirror, който цитира изказване на продуцентката, според което Даниел Крейг и Адел са "успешен екип", с надежда да ги види отново заедно.

Първоначалната информация дойде от New York Times, които цитират два независими източника, чиято информация е, че Крейг ще играе за пети път в Джеймс Бонд и това вече е уговорено.

Другият слух, който се носи е, че Кристофър Нолан ще бъде режисьор.

49-годишният Крейг беше казал, че участието в "Спектър" му е дошло в повече и няма да повтори. В по-късни интервюта обаче той заявява, че би обмислил ново появяване в тази роля.

Освен новината, че филмът ще излезе догодина, се съобщава, че автори на сценария ще бъдат Нейл Първис и Робърт Уейд. Те са създатели и на Казино Роял, Спектър на утехата, 007 Координати: Скайфол и Спектър. Все успешни части от поредицата, които вдъхнаха нов живот на Джеймс Бонд и възродиха любовта към него в сърцата на феновете.

#1 e-mil 26.07.2017 в 14:59:22

"... датата на излизане в САЩ е обявена за 8 ноември 2019-та... Освен новината, че филмът ще излезе догодина..." И аз имам новина. Моля да я публикувате на първа страница! Тя гласи: "Сега е 2017. Догодина е 2018. И чак след повече от две години ще дойде ноември 2019".

Новините

Най-четените