Толкова лоши, че направо са добри

Малко филми са велики и недостижими шедьоври, много са просто посредствени и пешеходни, но има една категория кино, която заслужава специално внимание и отношение.

В нея влизат специални аудио-визуални произведения, толкова лоши, че направи са страхотни. Говорим за неадекватни, екстравагантни over-the-top творби, които ни карат да се чувстваме виновни, че ги харесваме, но просто не можем да отвърнем поглед от разкошната стилистична и съдържателна катастрофа, която предлагат.

Ето 10 от най-епичните и иконични примери за филми, носещи гордото название "шедьоври на лошото кино". Вижте в галерията.

 

#2 Стако 31.10.2014 в 20:37:14

Бе да ви кажа, тоз заветен Батман го гледах наскоро и хич не става за гледане. Трябва да си кръгъл идиот или жесток почитател да мижиш час и половина, на пук, пред всикчите му кусури. А и факта, че през последния Комик Кон (наскоро) в Щатите забраниха достъп на Джордж Клуни в сградата (камо ли на самия Батман панел) е достатъчен коментар на тоя филм. Цитат от самия Клуни: "... Най-гадното е, че ще ме запомнят като най-лошия Батман. А още по-зле е, че ме мразят за това." Не е виновен той, хайвана, ама... съдба.

Новините

Най-четените