Ето кои са най-големите сноби в Холивуд

Не е чак толкова изненадващо, че богатите и известните обитатели на Холивуд имат по-големи и по-екстравагантни изисквания от "обикновените хора".

Неведнъж сме чували за дългите списъци с прищевки, които екипите им трябва да изпълняват безропотно, за скъпи и напълно излишни покупки, за странни подаръци и т.н.

Но има една категория знаменитости, които не просто са капризни, а са истински сноби.

Те не се притесняват да се държат арогантно както с подчинените си или с обслужващия персонал, така и с колегите си. Мнението им е, че са поне едно ниво над останалите и никой не може да ги убеди в обратното.

Възможно е когато са били в началото на кариерата си, да са се клели, че няма да позволят на славата им да ги промени. Все пак голяма част от тях не са потомствени аристократи.

За някой обаче явно е неизбежно - парите и известността променят и то не задължително в положителна насока. Наглото им поведение не може да бъде променено и няма как да ги спре да се държат зле с околните.

В галерията ще видите 13 звезди, които са известни с това, че са доста надменни.

#1 gothic 14.03.2018 в 09:46:29

Предимно жени, един афроамериканец и едно безполово създание. Защо ли снобарията им ми прилича на дълбоко вкоренени комплекси?

Новините

Най-четените