Те са прекалено секси за филмите си

Успехът на всеки филм обикновено зависи не толкова от сценария или режисьорското майсторство, колкото от кастинга. Ако подбереш неправилни актьори, няма значение колко добре са написани ролите им - неизменно сценарият ще звучи кухо.

Понякога кастинг-агентите се заслепяват от амбициите си за звезден актьорски състав и избират колкото се може по-сексапилни мацки за филмите си.

В крайна сметка, обаче, красавиците са принудени да влязат в кожата на героини, които далеч не предполагат подобен бляскав външен вид.

Тук събрахме няколко примера за секси-актриси, които независимо от професионалните си качества се оказват прекалено красиви за ролята си.

#1 Mr Norris 01.08.2015 в 18:38:51

Мдамм... всички ядрени физици имат къси мазни коси и дълги плоски цици, които прикриват с широки сини манти..... More hate, please!

#2 Sarky Bubbles 01.01.2016 в 23:04:53

Само за инфо - Иди Седжуйк е муза на Анди Уорхоу и е считана за най-сексапилните жени за всички времена, а се боде с хероин, няколко пъти е затваряна в клиники (включително психиатрична) и умира на 28 години. Ако представата ви е, че всеки наркоман е грозен и тъп, то сте в сериозна заблуда. По-скоро, тук става въпрос за личните ви предразсъдъци, които не трябваше да изливате в писаницата. Иначе нищо лично.

Новините

Най-четените