Най-странните конспирации в музикалния шоубизнес

Конспиративните теории са навсякъде около нас. Те засягат всичко - от трагедии като 11 септември до шантави идеи като тази, че Финландия не съществува. Нищо чудно, че има един куп подобни истории и за света на богатите и известните - и особено за музикалния бизнес.

Най-вероятно поне веднъж сте се сблъсквали със спекулацията, че Елвис е жив, подплатена със снимки по темата. Или че Пол Маккартни всъщност е починал още през 1966-а, но е заместен от умел двойник. Това са относително известни конспиративни теории.

Например знаете, че Бионсе има сестра - Соланж, която не е чак толкова популярна. Но чували ли сте идеята, че всъщност Бионсе е майка на Соланж?

Ето това вече е шантава история. Както и тази че Лейди Гага всъщност е убийца, а всички знаменитости са масони, илюминати или рептили. Или и трите, взети заедно и обединяващи ги в секта, която ежеседмично пренася в жертва невинни хора.

В галерията ще видите 10 от най-странните конспиративни теории за хора от музикалната индустрия.

#1 e-mil 28.03.2018 в 20:16:31

"Гангстерският рап е изкуствено създаден" Тази конспиративна теория не се различава много от конспиративните теории, раждани от кухите глави в Webcafe. Като например тази, че днес не можело да вирее герой като Филип Марлоу заради някакви измислени от вас "шерифи на политкоректността". При положение, че има такива герои и то в бестселъри. https://webcafe.bg/lifecafe/istoriya/id_900752191_Toy_sazdade_prototipa_na_maja_kogoto_vsichki_iskat_da_badat Или, че днес никой нямало да снима политически некоректни филми, щото щял да предизвика невиждан скандал. Въпреки, че всъщност се снимат такива филми и стават хитове. https://www.webcafe.bg/filmcafe/kino/id_1409521878/slide_2_Filmite_koito_ne_sa_nikak_politicheski_korektni Или пък особено тъпата ваша теория - че киното било "разполагащо със сериозни информационни източници, както и със средствата, за достъп до тях", та затова било способно на ясновидство. https://www.webcafe.bg/filmcafe/kino/id_1622793182/slide_2_Yasnovidskite_sposobnosti_na_kinoto Като сте почнали война срещу конспиративните теории (с по няколко статии на седмица)... ми почнете да чистите първо собствената си редакция.

Новините

Най-четените