Бойко Борисов: Президентът ми заби нож в гърба

"Президентът ми заби нож в гърба", обяви премиерът Бойко Борисов, след като Георги Първанов публикува на официалния си сайт стенограмата от 30-минутната му среща със Симеон Дянков на "Дондуков" 2.

Финансовият министър отиде на крака при държавния глава по заповед на Борисов.

"Търсих разбиране между институциите и затова одобрих да има среща между двамата", каза още Борисов пред "Всеки ден" и добави, че бил силно изненадан, че вместо на четири очи, на срещата присъствали Никола Колев, началник на президентския кабинет, и финансовият съветник Кирил Ананиев. Ананиев беше заместник-финансов министър в предишното правителство.

Според премиера Симеон Дянков не знаел, че разговорът се записва, а стенограмата ще бъде публикувана.

"Първанов почва война с атака, каквато не е водил срещу правителството на тройната коалиция. Мислех, че е дребнаво спречкване, но не е", завърши премиерът.

#1 irima 06.03.2010 в 10:47:38

аз мисля че вместо да се коментират тези срещи на високите върхове по добре да помислите как да се създадат работни места за обикновените хора - докато неувеличите заплатите на полицаите и органите на властта то в държавата ще се увеличат още повече кражбите - измамите и престъпността- хората трябва да станат по добри и по земни в отвъдният свят нищо няма да занесем- събудете се министри непозволяваите държавата да се разпада- стига кражби и корупция - бог разклаща земята за да ни се намести мозъка да помислим как да се променим - истината и доброто винаги побеждават - народа невярва на никого вече - народа е гладен - и измъчен - създаите работни места стига клюки и интриги - обичаите се

#2 vanko1 06.03.2010 в 13:49:01

Лош човек е тоя президент, а Бойко? Пък ти си мислеше, че ти стои зад гърба да го пази

Новините

Най-четените