Вече не е скучно, Путин се завърна

10-дневното медийно отсъствие на руския президент Владимир Путин приключи в Санкт Петербург, където той прие президента на Киргизстан Алмазбек Атамбаев, за да обсъдят кандидатурата на страната за членство в Евразийския съюз.

Необичайното „изчезване" на Путин отприщи вълна от предположения в западните медии, версиите бяха, че е болен, опериран, претърпял е несполучлива пластична операция, родило му се дете от бившата гимнастичка Алина Кабаева и какво ли още не.

„Скучно е без слухове", пошегува се 62-годишният Путин, когато се яви пред нетърпеливите репортери, а говорителят му Дмитрий Песков отказа да отговаря на повече въпроси, свързани със здравословното състояние на първия човек в Кремъл.

„Току-що Владимир Владимирович ме повози на автомобил по територията на Константиновския дворец. Той не само ходи, но и лично беше зад волана. Казвам това, за да няма повече спекулации", допълни гостът му Атамбаев.

Последната „жива" изява на Путин бе на 5 март в Кремъл, когато прие италианския премиер Матео Ренци. Заради множеството въпроси, свързани с лидера, Кремъл пусна кратък видео репортаж от протоколни срещи на Путин, но останаха съмнения, че кадрите са стари.

„Е, видяхте ли президентът парализиран или похитен от военни? Той тъкмо се завърна от Швейцария, където изроди дете", заяде се Песков с журналистите. Кремъл по-рано отхвърли твърденията, че Путин е бил в Швейцария за раждането на третото дете на сочената за негова интимна половинка Алина Кабаева.

След като отново се появи през обективите, руският президент само увеличи вниманието, защото така и не стана ясно къде е бил през мистичните 10 дни.

Смалил ли се е Путин?

Или просто не е той?

Или просто западните медии прекалиха?

"С омраза съобщавам тази новина ..."

 

#1 Citizen X 16.03.2015 в 17:00:44

Ей, много solstice в тия очи, брее

#2 boris 16.03.2015 в 17:19:09

Рептилоидът- двойник явно, че вече е готов. Сега ще се помотае малко и после приеме безусловно условията на САЩ и СЖМЕ!

#8 Conspirator 17.03.2015 в 02:28:27

Деосвински,Путин не просто се завърна.Той оцеля по някакво чудо.Едни хора му бяха спретнали здравословен проблем,който обикновено завършва на два метра под земята.Няма повече да коментирам датата 5 март/на този ден беше последното появяване на Путин/. Сега,дупе да им е яко на тези,дето решиха да го включат в празничните си трофеи.Ще се чуе и разбере много скоро,защото едни сайтове/в една близко-източна държава/ съвсем си бяха повярвали,че ''чудото''със Сталин/убийството му/,ще се повтори с Путин.Но не би... Що се отнася до Турция,засега Кърджалийска област е в безопасност,защото няма петрол.Виж,съвсем друго нещо е Сирия където има бол петрол и газ.Преди три дена Турция и Саудитска Арабия ''взеха''нещата в свои ръце и създадоха ''Свещен съюз''срещу Асад.Това,разбира се ще доведе до друг ''Свещен съюз между Иран,частта от Ирак,която е под контрол на шиити и териториите в Сирия,контролирани от Асад/правителствените войски/.При всички положения Голямата война в Близкия изток е пред започване.Досегашната касапница ще е като детска игра с оглед на това,което предстои.За огромна и безмерна радост на израелците,които от четири години се чудят как да сбият на живот и смърт араби и турци срещу персите. Лев Троцки има едно знаменито изказване през 1919 година,че най-великият и изкусен пълководец е този,който успее да раздели един народ на две части/независимо по какъв начин-класов,религиозен,националистически/и този същият народ да се самоизтребва с бясно настървение,докато не заличи напълно държавата си,респективно-държавността.Тогава можеш да сложиш и извънземни на власт.Или чуджоземни. Чух един виц за Путин.Вечерта на 5-ти март Песков отива да загаси лампата на Путин,който вече си бил легнал.Щракнал копчето Песков,но светлината не изчезнала.Обърнал се и що да види.Костюмът от закачалката на Путин свети в синьо неоново сияние целият.Путин се обадил от леглото. -Това е един от костюмите дето ми ги шият по поръчка от РОССАТОМ.Когато стрелките на гайгеровият брояч превъртят циферблата го сменям с друг.Много снимат напоследък нашите приятели-журналисти...особено онзи,как се казваше... -И ние го снимахме господин Президент.Нашите служби ясно го различават през прозорците на хотелската стая.Разхожда се гол и свети,а костюмът му никак не свети... -Нека бъде светлина,господин Песков....а ето ги момчетата от ''РОССАТОМ''.Носят ми друг костюм.Лека нощ.

#10 John Smith 17.03.2015 в 07:43:48

Аз, Другари, съм голям фен на Обама... и се чувствам ощетен,че в тоя сайт( а и не само) се пише само за Путин !!! Другата Велика сила няма ли си президент? Главнокомандващ? Последната новина за Барак Хюсеинович беше ,че помилвал 2 пуйки, мисирки по нашему Путин та Путин.....

#11 паяка 17.03.2015 в 14:29:06

а, ама не беше това последното!? https://www.youtube.com/watch?v=3BvABn7L_So

#12 Conspirator 17.03.2015 в 15:05:23

ВиК,един от коментиращите призова да не се ''вързвам''на явно провокативни излияния,но от друга страна,такива писания ми дават право на отговор,който е предназначен за мислещите хора в този сайт. Какво се случи на 4-ти и 5-ти март всъщност?Ами ето какво.Подписването в късният следобед на трети март и валидирането му от дата 6-ти март на един президентски указ за удължаване на санкциите срещу Русия с една година.Преведено на разбираем език,това действие означава лишаване на Русия от достъп до капиталови пазари за още година,тоест задушаване на руската икономика.Интерес представлява изборът на датите,за да се угоди на едно извънредно мощно лоби в американската политика. Друг президентски указ от 5-ти март/този на Порошенко/е поразителен със своята наглост и безочие.За този указ няма да намерите и един ред в българската преса.Пълна тишина!Указът е издаден на 5-ти март и влиза в действие незабавно.За какво става въпрос? Ето ''заглавието''на прословутия указ.''За създаване на военно-гражданска администрация в Луганска и Донецка област''.По силата на указа,до три дни трябва да се назначат/от Порошенко/и одобрят от самия него....военни лица,които да встъпят в длъжност...???Тоест,създаване на хибридна военно-гражданска администрация с извънредни права на пряко подчинение на Порошенко.Класически пример за указ,който няма дори теоретична възможност да бъде приложен на практика,защото това означава безусловна и категорична капитулация на сепаратистите.Или с други думи,това са ''номерата''на другарите Яков Свердлов и Владимир Илич Ленин за извънредните пълномощия на военните комисари по места,за установяване на ''съветска власт''. Този ''указ''на Порошенко праща по дяволите Минск-2,защото е очевидно,че издаването му обслужва само и единствено украинският шовинизъм и е предназначен за зомбирането на украинците на военна вълна. Ето кратък пример за два президентски указа,които очевидно тласкат Европа към голяма и пълномащабна война. Както се пита ВиК,така си и отговаря сам...какво се случи на 5-ти март?Нищо!Абсолютно нищо....

Новините

Най-четените